Top50 Glas publike

Ingram Micro postaje distributer Kaspersky Lab proizvoda

Kaspersky Lab, tehnološki lider na polju razvoja bezbednosnog softvera, je objavio da će Ingram Micro preuzeti poslove distribucije Kaspersky Lab proizvoda na području jugoistočne Evrope. 

PCPress.rs Image

Ugovorom je predviđeno pokrivanje tržišta Srbije, Albanije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Takođe, ugovor pokriva distribuciju svih proizvoda kompanije Kaspersky Lab: od onih namenjenih krajnjim korisnicima, preko tehnologije detekcije nove generacije poput Security Intelligence Services, sve do integracije Kaspersky Endpoint Security platforme i Kaspersky Threat Management and Defence rešenja, napredne platforme na polju sajber bezbednosti koja štiti korporacije i druge velike organizacije od kompleksnih pretnji kojima su stalno izložene.

Ingram Micro je deo kompanije Ingram Micro Group – jednog od vodećih distributera IT opreme, koji ima kancelarije u 45 zemalja, kao i 154 distributivna centra širom sveta. Zahvaljujući svojoj globalnoj infrastrukturi, kao i fokusu na cloud tehnologije, logistiku i napredna tehnološka rešenja, Ingram Micro je prepoznat kao pravi partner koji će omogućiti svojim klijentima unapređenje poslovanja i pospešiti integraciju modernih tehnologija.

“Veoma mi je drago da Kaspersky Lab počinje saradnju sa kompanijom kao što je Ingram Micro, koja će početi sa distribucijom naših proizvoda u jugoistočnoj Evropi, zajedno sa drugim partnerima,” rekao je Zoran Pušković, direktor Kaspersky Lab za Istočnu Evropu. “Uvereni smo da će ovo partnerstvo doprineti našoj viziji podizanja svesti o sajber pretnjama, te osnažiti naše prisustvo i posao u regionu jugoistočne Evrope. Vidimo da je ovo partnerstvo doprinos našim naporima da učinimo proizvode Kaspersky Lab-a dostupnim svakom individualnom i korporativnom korisniku, uz omogućavanje adekvatne podrške”. 

Pročitajte i:  Da li je CSP nastavak evolucije DMS i ECM platformi?

PCPress.rs Image

„Želim da izrazim svoju radost zbog početka saradnje sa kompanijom Kaspersky Lab. Kaspersky rešenja će se idealno uklopiti u portfelj rešenja za bezbednost podataka koje naša kompanija nudi. Ova saradnja će nam omogućiti da ponudimo pouzdane informacione sisteme na svim nivoima; od pametnih telefona koje koriste zaposleni do fizičke i virtualne kompanijske infrastrukture. Naši partneri, zajedno sa svim krajnjim korisnicima, imaju priliku da koriste sisteme najvišeg kvaliteta, koji su pri tome maksimalno bezbedni. Iskustvo i znanje u kreiranju brojnih projekata su dodatna garancija uspeha prilikom investiranja u takva rešenja,” rekao je Vladimir Popović, direktor kompanije Ingram za područje jugoistočne Evrope.

Prema važećem ugovoru, Ingram Micro je postao distributer proizvoda kompanije Kaspersky Lab od 21. avgusta.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,