Inno Energy pomaže novim startapovima

Novo takmičenje za startapove iz oblasti održive energije, nazvano Investment round 2017 otvoreno je za inovativne projekte usmerene na upotrebu održive energije, koji bi trebalo da budu lansirani na tržište kao proizvod ili usluga u roku od maksimalno 5 godina. Pokrovitelj takmičenja je kompanija InnoEnergy, koja će pomoći ovaj proces svojom evropskom mrežom od 160 partnera, poznavanjem međunarodnog tržišta, mrežom korisnika, kao i investicijama koje mogu dostići čak 5 miliona evra.

PCPress.rs Image

Program je takav da traži inovativne projekte iz oblasti alternativne, obnovljive energije, nuklearne energije, održive potrošive energije po domaćinstvima. Preduslov za aplikaciju je da ideja funkcioniše pod simuliranim ali realističnim uslovima, podrazumeva se da se u grupi nalazi barem 3 do 7 partnera iz dve zemlje.

U slučaju da nema partnera iz drugih zemalja ali imaju dobru praktičnu ideju, savetuje se da kontaktira InnoEnergy, jer postoji servis „traženja poslovnog partnera“ koji može pomoći u potrazi za potencijalnim partnerima. Inno Energy Investment Round program je stalno dostupan, ali je rok prijave za ovogodišnji ciklus 23. oktobar 2017.

Pročitajte i:  Baltičke zemlje raj za startape - stranci dobrodošli da pokrenu biznis onlajn i oflajn

Prijave možete podneti na https://investmentround.innoenergy.com a rok za podnošenje je 23. oktobar ove godine.

Facebook komentari:

Tagovi: , ,