Inovacija.org: Продужен рок за пријављивање средњошколских тимова

nti2010-1 Организациони тим Такмичења за најбољу технолошку иновацију Србије за 2010. је донео одлуку да се пријављивање средњошколских тимова продужи до 15 маја.

Подсећања ради, ове године је по први пут увeдена категорија Најбоља иновација средњошколаца Србије, за коју може да се пријави сваки тим ученика који су уписани у средњу школу у Србији у школској 2009/2010 години. Ученичке тимове могу формирати средњошколци из различитих школа.

usaid-srednjoskolci У сарадњи са организацијом Достигнућа младих у Србији, такмичење ће одабрати најиновативније идеје тимова средњошколаца засноване на истим правилима и критеријумима које важе и за опште такмичење. УСАИД Пројекат за развој конкурентности Србије ће наградити два најбоља тима у овој категорији учешћем на једнонедељној радионици у Берлину, Немачкој у 2011, коју ће организовати америчка невладина организација Ашока млади предузетници, која промовише предузетништво као начин решавања одређених друштвених проблема као што су сиромаштво и климатске промене.

НТИ2010

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,