BIZIT 2022

Inovativna rešenja Schneider Electric-a na Međunarodnom Sajmu voda

U okviru desetog po redu Međunarodnog Sajma voda, vodeća kompanija u oblasti digitalne tranformacije upravljanja energijom i automatizacijom, Schneider Electric, predstavila je inovativno EcoStruxure rešenje za segment voda, frekventni regulator Altivar Process i kontroler za procesnu automatizaciju M580 u okviru tog rešenja. Radi se loT baziranoj platformi EcoStruxure koja služi kao osnova za upravljanje, vođenje, automatizaciju, kao i optimizaciju sistema lokalno i u“cloud-u”.

PCPress.rs Image

EcoStruxure Water and Wastewater rešenje omogućava sveobuhvatan pristup rešavanju problema konkurentnosti i pomaže klijentima koji posluju u ovom segmentu da smanje potrošnju energije do 30 odsto, povećaju operativnu efikasnost do 25 odsto i da smanje ukupne troškove poslovanja do 20 odsto. EcoStruxure pruža potpunu informatičku bezbednost i kompletnu analitiku i izveštavanje na svim nivoima.

Na Sajmu je predstavljena i demonstracija EcoStruxure Augmented Operator Advisor – virtuelna realnost za dijagnozu stanja i održavanja postrojenja koja poboljšava operativnu efikasnost i pruža informacije u realnom vremenu. Ova aplikacija omogućava virtuelno otvaranje vrata električnog ormara, pristupanje potrebnim informacijama u datom trenutku, kao i adekvatno lociranje opreme i vođenje operatera korak po koraku kroz procedure procesa održavanja.

Pročitajte i:  Schneider Electric: Najodrživiji modularni monofazni UPS prilagođen za Edge Computing

PCPress.rs Image

Altivar Process, frekventni regulator koji pruža širok spektar potpuno testiranih rešenja, uvek spremnih za povezivanje, zainteresovao je posetioce sajma. Altivar Process predstavlja novu generaciju frekventnog regulatora sa ugrađenom inteligencijom koji je dizajniran da prikuplja podatke i deli informacije sa svim nivoima i pruži IIoT mogućnosti.

Posetioci su imali prilike da čuju o karakteristikama kontrolera za procesnu automatizaciju Modicon M580, koji omogućava viši nivo efikasnosti i fleksibilnosti, obezbeđujući najviši nivo zaštite. Modicon M580 je primenjiv u postrojenjima za upravljanje i kontrolu vodnih resursa.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,