Top50 Glas publike

Instagram će se u ovoj godini fokusirati na Reels

U kratkoj video poruci na kraju godine, šef Instagram-a Adam Moseri, je izložio prioritete platforme za 2022. godinu, koji uključuju udvostručavanje videa.

Instagram će se u narednoj godini fokusirati na Reels

Instagram se fokusira na razmenu poruka i transparentnost u 2022. godini

Moseri je rekao da će Instagram konsolidovati sve video proizvode oko Reels-a i nastaviti da razvija taj proizvod. Instagram je poslednjih meseci uveo neke promene u način na koji obrađuje video snimke. Što se tiče kreatora, Moseri je rekao da će Instagram uvesti više alata za monetizaciju kako bi im pomogao da zarade. Pored toga, Moseri je rekao da će se Instagram fokusirati na razmenu poruka i transparentnost u 2022.

Instagram je najavio da će dodati roditeljski nadzor u martu mesecu naredne godine. Moseri se dotakao nekih ažuriranja koje je Instagram napravio tokom 2021. usredsređenih na pružanje veće kontrole korisnicima nad sopstvenim iskustvom. On je istakao karakteristike kao što su osetljive kontrole sadržaja, mogućnost sakrivanja brojeva i reči u direktnim porukama i dr.

Izveštaji zasnovani na dokumentima koje je podelila uzbunjivača Frensis Haugen ranije ove godine pokazali su da je kompanija Meta bila svesna toga kako Instagram može da utiče na mentalno zdravlje tinejdžera. Moseri je svedočio Senatu ranije ovog meseca da će Instagram ponuditi smisleni pristup podacima tako da istraživači mogu vršiti sopstvene studije i doneti zaključke o efektima platforme na mlade ljude.

Pročitajte i:  Instagram uklanja karticu za kupovinu

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,