Instagram dobija glasovne i video pozive?

Društvena platforma Instagram mogla bi uskoro da predstavi opcije za glasovne i video pozive, kako bi dodatno poboljšala funkcionalnost platforme, te na taj način privukla još korisnika.

PCPress.rs Image

Vesti su isplivale na površinu pošto su oni koji prate razvijanje različitih aplikacija primetili ikonice za Instagram koje bi mogle da ukazuju na nove opcije, te odlučili da o tome obaveste javnost. Primećeni fajlovi i ikonice obeležene su nazivima “voice call” i “video call“, te je to više nego dovoljno da bi moglo da se zaključi šta uskoro očekuje korisnike. Opcije za glasovne, te video pozive, već su dostupne u okviru platforme Snapchat, koja je i najveći rival Instagram-u, te tako ima smisla da i Instagram preduzme potrebne korake kako bi svojim korisnicima omogućio pomenute opcije. Očekuje se da će nove opcije, kada i ako se budu pojavile, biti dostupne u okviru Direct aplikacije za razmenjivanje poruka.

PCPress.rs Image

Ovo nije prvi put da se spekuliše o tome da bi Instagram mogao da uvede nove opcije pozivanja u okviru aplikacije, te su nedavno mogle da se čuju glasine da se opcija već testira, ali se o tome govorilo samo u okviru kompanije.

Pročitajte i:  Facebook otkriva šta se dogodilo?

Izvor: Phone Arena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,