BIZIT 2022

Instagram i TikTok: Borba za influensere

Instagram sprema izazov za TikTok, a u obliku aplikacije Reels koja je već lansirana u pojedinim oblastima, a kako bi se povratili kreatori sadržaja koji uvek biraju ono što je novo.

PCPress.rs Image

U toj borbi Instagram korisnike mami većim sumama novca, pa se tvrdi da je za kreatore sadržaja izdvojeno nekoliko stotina hiljada dolara. Sredstva su namenjena onim korisnicima koji su spremni da stvaraju originalne sadržaje za Reels, a tu su i nagrade za one koji sadržaje dele na svim platformama, pod uslovom da nova Instagram aplikacija bude prva destinacija.

Eksperti ističu da je ovo povoljan trenutak za lansiranje nove aplikacije, a zbog toga što je pažnja korisnika još više usmerena na nove ponude, a zbog karantina i nedostatka događaja u stvarnom svetu. Pored toga, važno je i to što su američke vlasti već počele da razmatraju banovanje TikTok aplikacije, a zbog nesuglasica sa Kinom, te bi u tom slučaju nova aplikacija mogla da osvoji sve one koji budu ostali bez platforme koja je brzo postala popularna.

Pročitajte i:  Kako preuzeti Instagram Stories sa muzikom

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,