Top50 Glas publike

Instagram istražuje problem zbog kog su izbrisani milioni pratilaca sa većeg broja naloga

Neki od najpopularnijih naloga na Instagramu iznenadili su se kada su primetili da su izgubili milione sledbenika bez ikakvog očiglednog razloga. Kompanija u vlasništvu Facebooka primetila je problem i saopštila da sada istražuje to pitanje.

PCPress.rs Image

„Svesni smo problema koji uzrokuje promenu broja sledbenika na nalozima nekih korisnika u ovom trenutku“, potvrdio je Instagram na Twitteru, dodajući da „radimo na tome da to rešimo što je pre moguće.“ Pitanje je postalo opšte poznato kada su neki korisnici Instagram-a, koji su prikupili značajan broj pratilaca na platformi, počeli da tvituju o iznenadnom gubitku miliona sledbenika. U izveštaju se spominje da bi to mogao da bude rezultat akcija koje je kompanija nedavno preduzela kako bi se uklonili milioni naloga za koje se smatralo da su neautentični.

Međutim, ostaje da se vidi da li je to bio uzrok ovog problema, s obzirom da je Instagram na Twitteru objavio da radi na rešavanju ovog pitanja. Kompanija je nakon toga u sredu uveče, 13. februara, tvitovala da stvar treba da se reši do podneva 14. februara. Nisu se detaljno bavili uzrokom problema ili koracima koje su preduzeli kako bi osigurali da se korisnicima vrate njihovi sledbenici.

Pročitajte i:  Donald Tramp se vraća na Facebook i Instagram

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,