TrendMicro

Instagram nam donosi nove opcije

Instagram je uveo novu opciju koja će učiniti Instagram Story interesantnijim. U pitanju su filteri tokom prenosa uživo, odnosno u popularnoj opciji Live. Filteri će biti slični onima koje primenjujemo na našim fotografijama, i moguće ih je menjati tokom emitovanja i biće slični onima koji mogu da se primene prilikom objavljivanja fotografija.

PCPress.rs Image

Filteri se koriste tako što prvo morate ažurirate vašu Instagram aplikaciju na verziju 10.21, zatim otvorite Instagram i pritisnite home ikonicu u donjem levom uglu kako biste videli vaš feed. Pritisnite kameru u gornjem levom uglu kako biste otvorili Story. U donjem desnom uglu se nalazi ikona za nove filtere, pritisnite je i otkriće vam se novih osam filtera, poput različitih kruna, uši koale, naočare.

Druga novina je da imate opciju da saznate ko vas tačno prati. Jedan od načina da uradite ovu proveru je da pogledate vašu listu pratilaca. Međutim, izgleda da postoji lakši način. Prema rečima velikog broja korisnika, Instagram testiraFollows You“ opciju na svojoj Android aplikaciji. Opcija vam omogućava da saznate ko vas tačno prati kada posete vaš profil. Pre ovoga korisnici društvene mreže nisu nikako mogli da znaju ko ih prati sem ako ne pretraže listu svojih pratilaca. Za sad ova opcija se testira na Android sistemima, a korisnici iOS-a će morati da sačekaju.

Pročitajte i:  Instagram sprema novu korisnu opciju

Izvor: CNET, ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , , , ,