N Central domination

Instagramov sledeći poduhvat bi mogao da bude zasebna aplikacija za kupovinu

S obzirom na to koliko brendova i kompanija koristi Instagram za oglašavanje svojih proizvoda, nije iznenađenje što je na kraju Instagram omogućio funkciju na svojoj platformi kako bi korisnici mogli da kupuju u okviru aplikacije. Sada izgleda da će ići korak dalje, te pokrenuti zasebnu aplikaciju za kupovinu.

PCPress.rs Image

Još uvek ništa nije potvrđeno, a informacija je prema izveštaju The Verge portala koji je saznao da postoji takva aplikacija u razvoju. Međutim, to ne znači nužno da će ona biti puštena u javnost pošto im je njihov izvor rekao da se projekat može otkazati, ali svakako izgleda kao da Instagram nešto testira.

Kupovina nije novina za Instagram, ali je nejasno zašto je neophodna samostalna i odvojena aplikacija namenjena za Instagram kupovinu ili kako bi se to razlikovalo od trenutnog iskustva u kupovini. S tim na umu, kako naglašava The Verge, Instagram se razvijao u ovo što trenutno nudi, a nedavno je kompanija pokrenula sopstvenu televiziju, IGTV, koja korisnicima omogućava postavljanje video zapisa u dužem obliku i odmah je postala konkurent YouTube-u.

Pročitajte i:  Veliki phishing napad na Instagramu

Aplikacija za kupovinu bi bila interesantna, ali pošto je Instagram u vlasništvu Facebook-a i s obzirom na skandale vezane za privatnost koje su je zadesile, ne bi nas iznenadilo da postoje oni koji bi oklevali da predaju u ruke platformi više ličnih informacija.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , ,