BIZIT 2022

Intel i FK Barselona potpisali sporazum o partnerstvu

Kompanija Intel i fudbalski klub Barselona danas su objavili vest o svojoj partnerskoj saradnji, koja će spojiti zajedničke vrednosti ova dva brenda koje se ogledaju kroz inovacije i performanse. Takođe, ova saradnja će podržati i poboljšati zajednice kojima oni služe širom sveta.

 

clip_image002

Kao zvanični tehnološki partner FK Barselona, Intel će omogućiti klubu da bude jedan od tehnološki najnaprednijih fudbalskih klubova na svetu.

  • Intel Inside® logo će biti prvi partnerski logo koji se ikada našao na pod-dresu fudbalskog kluba Barselona.
  • Intel će na ovaj način približiti fudbalski klub Barselona njihovim fanovima širom sveta kroz tehnologiju i dodatne programe podrške koji će biti objavljeni sledeće godine.

„Za Intel ovo je mnogo više od samog sponzorstva”, rekla je Debra Konrad, direktorka marketinga kompanije Intel. „Tehnologija koju razvijamo i programi na kojima radimo zajedno dizajnirani su tako da fudbalski klub Barselona postane jedan od tehnološki najnaprednijih fudbalskih klubova na svetu i da tako započne jednu novu ambicioznu seriju obrazovnih inicijativa.”

Pročitajte i:  Intel napreduje kako bi predstojeći čipovi bili brži i jeftiniji

U duhu ovog partnerstva je i simbolika koja se nalazi na Barseloninom dresu, koji će sada imati na sebi i Intelov logo. Ovo će biti prvi logo koji će se naći na pod-dresu ovog kluba. Novi pod-dres je predstavljen danas, u prostorijama fudbalskog kluba Barselona, u prisustvu Debore Konrad, direktorke marketinga u kompaniji Intel, predsednika budbalskog kluba Barselona, Sandra Rosela i igrača Žerarda Pikea i Karlosa Pujola. Nove pod-dresove će nositi na utakmici sa klubom Viljareal 14. decembra.

„Veliko nam je zadovoljstvo što smo u prilici da ujedinimo snage i razmenimo inovativne vrednosti i timski rad sa kompanijom svetskog ranga, kao što je Intel”, rekao je Rosel. „Mi smo trendseteri u oblastima kojima se bavimo i ubeđen sam da će ova saradnja, koju započinjemo danas, biti od velike važnosti. Predstavljaće mnogo više od običnog finansijskog sponzorstva.”

Saradnja objavljena danas obuhvata:

· Opremanje akademije La Masia najnovijom Intel tehnologijom sa ciljem da njeni studenti dobiju pristup i usvoje kulturu kreativnosti.

· Snabdevanje igrača fudbalskog kluba Barselona i njihovih trenera najnovijim Intel 2u1 uređajima i saradnja sa klubom kako bi unapredili istraživanja, treniranje i samu igru i to kroz najsavremenije tehnologije.

Pročitajte i:  Intel planira izgradnju fabrike za čipove u Italiji

· Rad na poboljšanju samog iskustva koje imaju fanovi kroz novu tehnologiju na Camp Nou.

· Obezbeđivanje najnovije tehnologije obrazovanim mrežama koje je fudbalski klub Barselona započeo širom sveta.

Izvor: Intel

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,