BIZIT Seminar

Intel predstavio veliki broj noviteta na tradicionalnoj Intel Channel konfrenciji

PCPress.rs ImageKompanija Intel održala je 24. oktobra u Beogradu tradicionalnu Intel Channel konferenciju koja okuplja više od 150 partnera iz regiona. Tom prilikom, predstavnici kompanije Intel prikazali su najnovije proizvode i govorili su o planovima za naredni period.

Posetioci su imali prilike da čuju više novosti o Intel-ovim planovima za narednih nekoliko godina, a posebna pažnja posvećena je novoj kategoriji mobilnih uređaja koje će Intel predstaviti u skorijoj budućnosti. Pored toga, učesnici su izrazili interesovanje za koncept Ultrabook i mobilnu tehnologiju WiDi 2.0 koja je uživo demonstrirana.

Tradicionalno, predstavljena su rešanja za desktop i serverski segment, a Intel je iskoristio konferenciju da bi sa lokalnim partnerima podelio zadovoljstvo veoma dobrim prodajnim rezultatima ostvarenim u 2011. godini, i na lokalnom i na globalnom nivou.

Kada su u pitanju uređaji za skladištenje podataka, na polju SSD diskova Intel odavno drži primat, pa je konferencija bila dobra prilika da se okupljenima prezentuju vodeća rešenja na tom polju, kao što su modeli serije 320 i 520 koje su nedavno predstavljene.

Pročitajte i:  CES 2023: Ponovo u punom sjaju

Prisutnima su se obratili predstavnici Intel-a iz Srbije, Mađarske, Velike Britanije i Slovenije. Konferencija je trajala do kasnih poslepodnevnih časova.

 

Izvor: Intel, PC Press

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,