Top50 Glasaj

Interaktivna kolaboracija bez granica

Korporativna kultura komuniciranja definisana je kvalitetom i brzinom prenosa informacija. Od integracije vizuelnih komunikacija u svakodnevni rad zaposlenih zavisi njihova efikasnost i produktivnost, a samim tim i uspeh i prepoznatljivost savremnih kompanija na tržištu.

Kolaboracija bez granica podrazumeva razmenu dokumenata u svim formatima i na svim uređajima. Na taj način je predavanje olakšano i prilagođeno i učenicima i predavačima
Kolaboracija bez granica podrazumeva razmenu dokumenata u svim formatima i na svim uređajima. Na taj način je predavanje olakšano i prilagođeno i učenicima i predavačima

Ukoliko na vašim prezentacijama saradnici veći deo vremena provode beležeći nešto, da li ste sigurni da su ubeležili tačno kako ste im prezentovali? Ako niste sigurni, pravo je vreme za modernizaciju kolaboracije. Ne brinite se, na našem tržištu više od decenije postoji domaća kompanija koja to može da uradi za vas.

DIVISION Visual Solutions je kompanija specijalizovana u oblasti projektovanja i implementaciji najnovijih proizvoda i rešenja iz audio i video industrije. U bliskoj saradnji sa svojim ino‑partnerima kao regionalni uvoznik i distributer, obezbeđuje savremena rešenja od kojih neka postoje duže od dve decenije u svetu. Jedan od globalnih lidera u interaktivnosti u kolaboraciji je kanadski proizvođač interaktivnih tabli SMART Technologies. Kanadska kompanija je osnovana 1987. godine, a 1991. je proizvela i patentirala prvu interaktivnu tablu na svetu. Od tada konstantno ulaže u razvoj svojih proizvoda i rešenja, a rezultat je više od dva miliona prodatih SMART interaktivnih tabli i liderska pozicija među proizvođačima interaktivnih tabli. SMART interaktivne table pružaju mogućnost upravljanja aplikacijama na računaru prstom ili olovkom, uz dodatne mogućnosti kao što su naknadne beleške u već pripremljenim PowerPoint prezentacijama ili Excel tabelama i sl.

Ukoliko imate potrebu da brze beleške s bele table digitalizujete, odnosno to što ste napisali sačuvate na računaru, odštampate ili razmenite sa saradnicima, japanska kompanija PLUS Vision ima pravo rešenje za vas u vidu elektronske table ili elektronskog flip chart‑a. Osnovni opis elektronske table podrazumeva dve ili četiri površine za pisanje, četiri markera različitih boja i štampač – to je sve! Priključite svoj računar na PLUS tablu i snimite kompletan sadržaj sa nje, ili sadržaj preko USB konektora prebacite na USB memoriju. Ako baš želite da odštampate tako nastali sadržaj, kompatibilnost većine štampača na tržištu je zagarantovana.

Kolaboracija bez granica je u savremenom načinu poslovanja i te kako moguća i podrazumeva se da u svakom momentu možete da se čujete, vidite i razmenite materijal (PDF, PP, Excel…) sa saradnicima, bez čekanja i putovanja. Izraelska kompanija RADVISION je osnovana 1992, dok se 2012. priključila AVAYA grupaciji, proizvodeći video‑konferencijske uređaje vrhunskog kvaliteta i kompatibilnosti s drugim proizvođačima i praktično bilo kojom mrežom. Najnovija generacija je do te mere približena krajnjem korisniku da je daljinski za upravljanje video‑konferencijom jednostavniji od upravljača novijih televizora.

Treba pomenuti i široku gamu PANASONIC i NEC profesionalnih monitora dijagonala 32“ do 152“. Koriste se s video‑konferencijskim uređajima, kao info‑pultovi u okviru kancelarija, video‑zidovi za sektor obezbeđenja ili kao sredstva javnog informisanja u kongresnim centrima ili školama. Klijent samo treba da pruži pravu informaciju o nameni monitora, a DIVISION će ponuditi pravo rešenje za to.

DIVISION Visual Solutions preko deset godina implementira pomenute tehnologije u regionu u edukativnim ustanovama i trening centrima, i kao garant kvaliteta ima zavidnu listu referentnih klijenata, više zahvalnica iz društveno‑korisnog rada, kao i priznanja od privrednih komora za uspešnost u poslovanju. Od 2013. je za još jednu lestvicu unapredila svoj način poslovanja uvođenjem ISO standarda, dopunom proizvoda u ponudi, modernizacijom vizuelnog izgleda sajta i prikaza referentnih instalacija. Ukoliko želite da unapredite kolaboraciju u firmi, projektni tim kompanije DIVISION vam stoji na raspolaganju.

Kolaboracija bez granica podrazumeva razmenu dokumenata u svim formatima i na svim uređajima. Na taj način je predavanje olakšano i prilagođeno i učenicima i predavačima

www.division.rs

(Objavljeno u časopisu PC#208)

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: