BIZIT Seminar

Investicija platformi za upravljanje ljudskim resursima koja se razvija u Beogradu

Humanity.com, online platforma za upravljanje ljudskim resursima malih i srednjih preduzeća, osigurala je investicije u iznosu od 9 miliona dolara. Sredstva će biti usmerena u svrhu podrške i daljeg razvoja Humanity platforme.

Humanity tim Beograd
Humanity tim Beograd

Radi se o američkoj kompaniji, ali čiji se celokupni razvoj odvija u Beogradu, u velikoj kancelariji na Vračaru.

Humanity uključuje široku lepezu funkcionalnosti koje će nadopunjivati osnovnu – upravljanje ljudskim resursima. Predviđanje prodaje, troškova radne snage, evidencija vremena dolaska na posao, platni izveštaji, upravljanje bolovanjima i odmorima i sigurna platforma za komunikaciju su ono što čini Humanity dovoljno fleksibilnim za potrebe bilo kog preduzeća i njegovih zaposlenih, navodi se u saopštenju.

“Oslanjajući se na iskustvo koje smo stegli u prethodnih 5 godina, kreiramo novu generaciju platforme za upravljanje ljudskim resursima, kako bi kompanije mogle da se fokusiraju na njihov najvažniji resurs – njihove zaposlene”, rekao je Ryan Fyfe, osnivač i CEO kompanije Humanity.

“Očekujemo da će naši prihodi i veličina tima porasti za više od 100% u 2015, dok nastavljamo da ulažemo u razvoj proizvoda.”

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Srpski startap ekosistem na globalnoj platformi Dealroom
eFakture

Tagovi: , , ,