iPhone vas čini privlačnijim na dejting aplikacijama

Dejting aplikacije su vrlo površne s obzirom da ne možete da razgovarate sa osobom dok proveravate njen profil, to se uglavnom zasniva na izgledu. Međutim, očigledno nije samo izgled taj koji će vas učiniti uspešnim na dejting aplikaciji, već se čini i da vam pomaže kakav telefon ili pametan sat posedujete.

PCPress.rs Image

Uz iPhone je veći…rejting

Prema novoj i interesantnoj studiji koju je sproveo CompareMyMobile, čini se da u zavisnosti od brenda pametnog telefona koji posedujete možete povećati šanse za uspeh pri pronalaženju partnera na ​​aplikaciji za upoznavanje. Studija je otkrila da su korisnici koji su na svojim profilima imali Apple uređaje da su za 76% bili „privlačniji“ od onih koji su posedovali druge brendove ili platforme.

Na primer, posedovanje iPhone-a dovelo do toga da je više korisnika swipe-ovalo na desno njihove profile, dok je Apple Watch korisnike učinio 61% „privlačnijim“, a AirPods za 41%. Korisnici Samsunga nisu imali tako dobre rezultate u istraživanju koje je pokazalo da je posedovanje Samsung uređaja samo dodalo oko 19% „više privlačnosti“.

Pročitajte i:  Apple smanjuje proizvodnju iPhone 13 telefona

PCPress.rs Image

Takođe, čini se da je posedovanje BlackBerry-a bio ogromna znak ne jer bi negativno uticao na vaše šanse sa ogromnih 74%. Nismo sigurni šta je bila svrha studije, ali ako niste imali puno sreće sa aplikacijama za upoznavanje, možda razmislite o postavljanju nove profilne fotografije na kojoj se vidi iPhone.

Izvor: Ubergizmo

Facebook komentari:

Tagovi: , ,