Top50 Glas publike

iRobot: Kad se udruže usisivači

iRobot je predstavio par novih robota čistača – Roomba s9+ i Braava Jet m6 – koji mogu da rade u paru kako bi što brže usisali, oribali i uklonili prašinu iz domaćinstva. Procesom se upravlja iz prilagođene iRobot aplikacije, te Braava Jet m6 dobija obaveštenje kada je vreme da krene sa ribanjem podova, a nakon što je Roomba s9+ usisao.

PCPress.rs Image

Iako Braava Jet m6 može da funkcioniše u paru i sa starijim modelom Roomba i7+, rad sa najnovijim Roomba usisivačem ipak donosi nekoliko prednosti, budući da model s9+ bolje čisti delove prostorija koji nisu lako dostupni, te ima četrdeset puta jaču usisnu snagu od prethodnog modela, dok su filteri u stanju da zadržavaju buđ i druge alergente. Roomba s9+ se po funkcionalnosti ipak ne razlikuje mnogo od prošlogodišnjeg modela, pa i sam može da kreira mapu domaćinstva, preko koje mu korisnik daje uputstva koje bi delove trebalo očistiti.

PCPress.rs Image

Modeli su trenutno dostupni samo u Sjedinjenim Američkim Državama, te bi na evropsko tržište trebalo da stignu 12. jula kada će zainteresovani korisnici za Braava Jet m6 morati da izdvoje 699 evra, a za Roomba s9+ model čak 1.499 evra.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , ,