Iščekujući HTC U12+

HTC možda neće objaviti U12, već će ići direktno na U12+. Ranije se pričalo da će HTC biti spreman da najavi telefon u aprilu, ali izvori bliski proizvodnji telefona tvrde da će stići u maju.

PCPress.rs Image

Specifikacije koje se slažu sa U12+ slikama podudaraju se sa prethodnim pretpostavkama – QHD+ ekran od 5.99 inča, Snapdragon 845 sa do 6 GB RAM-a, dvostruka kamera na zadnjoj strani (12MP + 16MP) i dvostruka kamera od 8MP na prednjoj strani. Očekuje se da će HTC premijerno predstaviti Edge Sense 2.0 zajedno sa U12+ – drugom generacijom tehnologije koja pokreće rad uređaja kada se telefon stisne.

PCPress.rs Image

Dok čekamo ovaj HTC-ov flagship uređaj, kompanija je predstavila dva modela, 5,5-inčni HTC Desire 12 i 6-inčni HTC Desire 12+. Glavne kamere su kod oba telefona rezolucije 13 MP, i poseduju Phase Detection autofokus, za dodatnu jasnoću u pokretu. HTC Desire 12+ čak ima i dvostruku kameru, što omogućava da se promeni fokus na fotografiji nakon snimanja, kako bi se dodao bokeh efekat. Ovi uređaji dobrog odnosa cene i kvaliteta, imaju ekrane razmere 18:9 i elegantni dizajn, sa zadnjom stranom od izdržljivog akrilnog stakla. 

Pročitajte i:  Motorola predstavlja prvi jeftini telefon sa najmoćnijim Snapdragon 888

Izvor: GSMArena

Pogledajte i: Network administrator obuke – Portal Videonadzor.Net
Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , ,