Iskoristite popust za Sinergiju i osvojite pretplatu na PC Press!

PC Press je i ove godine za svoje čitaoce obezbedio popust na kotizaciju za ovogodišnju Sinergiju, koja će se održati od 21. do 25.oktobra u hotelu Hyatt.

sinergija 13

Prvih 10 čitalaca koji se jave na telefon redakcije ostvariće pravo na popust od 30% na cenu kotizacije, a uz to će dobiti gratis godišnju pretplatu na PC Press.

Telefon Redakcije je 011/276-55-33, a potrebno je da nas pozovete danas 14. oktobra,  do 17h. Puna cena kotizacije iznosi 48.500 + PDV. 

Ne propustite priliku da posetite Sinergiju i dobijete pretplatu na PC Press!

Sinergija 13 imaće obeležja nove verzije Windowsa, kao i Office „Next“-a, uključujući i mnoge druge proizvode koje će Microsoft izbaciti na tržište, pod kapom računarstva u oblaku. Poruka ovogodišnje Sinergije biće usmerena na poslovnu primenu Microsoft proizvoda i razvoj poslovnih rešenja baziranih na ovim novim tehnologijama. Dva tehnička dana Sinergije 13 biće posvećena najnovijim tehnologijama.

Cilj Sinergije 13 je da edukuje i omogući IT zajednici Srbije i regiona da ostvari što bolje razumevanje sa svojim poslodavcima, klijentima i poslovnim partnerima kroz različite sadržaje koji podstiču praktičnu primenu tehnologije u poslovne svrhe.

Pročitajte i:  Microsoft se priključuje razvoju gejminga za metaverse

Jedan dan konferencije biće posvećen upravo biznisu, i razvoju IT sektora u Srbiji, sa ciljem da stvori sinergiju IT i Biznisa, ali i predstavi perspektive koje savremene tehnologije donose kada je u pitanju ekonomski rast i unapređenje konkurentske pozicije domaćeg tržišta na globalnoj mapi.

Ove godine Sinergija će ponuditi i susret sa javnim sektorom kao i priliku da svi učesnici budu deo interaktivne diskusije, u cilju kreiranja dobrih ideja i planova za bolji razvoj IT industrije u zemlji i regionu. .

U skladu sa sloganom „NEW EXPERIENCE“ Sinergija 13 donosi nov koncept i kvalitetnije sadržaje i po 13. put na jednom mestu okupiće sve ljude iz oblasti IT industrije, uključujući poslovne korisnike, IT entuzijaste, donosioce poslovnih odluka koji utiču na primenu IT rešenja, novinare i ljude iz struke.

Agendu ovogodišnje konferencije možete videti ovde.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,