Isporuka iPhone-a X neće biti odložena

U poslednje vreme čuju se mnoge glasine o tome da je dostupnost iPhone-a X ugrožena zbog malih zaliha, te da se Apple bori da poveća proizvodnju uređaja. Iz kompanije Apple, sa druge strane, kažu da se proizvodnja određenih komponenti za iPhone X značajno poboljšala, te da ne očekuju probleme u vezi sa isporukama koje su planirane za novembar.

PCPress.rs Image

Prema izvorima iz lanca snabdevanja za kompaniju Apple, prva serija iPhone-a X je već isporučena iz Foxconn Electronics-a u Kini, a sa povećanjem proizvodnje određenih komponenti koje su predstavljale potencijalni problem, poput 3D senzora, očekuje se dovoljan broj isporuka koje će zadovoljitu zahteve kupaca tokom predstojećih praznika.

Isporuka čipova za iPhone X se do sada odvija po planu, navode izvori, te se zadovoljavaju potrebe za isporuke koje su planirane za poslednji kvartal. Naglašava se da u kompaniji Apple nema problema u vezi sa isporukama , a o kojima se piše u medijima. Iz Apple-a kažu da će početi da primaju narudžbine od 27. oktobra, te da će sa isporukom početi 3. novembra.

Pročitajte i:  Otkriven „malware-as-a-service“ Mac napad 

Izvor: Digitimes

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,