BIZIT 2022

IT OpenDays 2011: seminar namenjen srednjoškolcima

plakat-seminaraU organizaciji Tehničke škole „Nikola Tesla“ Šid i Računarskog fakulteta iz Beograda, uz podršku Kancelarije za mlade Opštine Šid, Kancelarije za mlade Opštine Stari grad, Društva matematičara Srbije i Opštine Stari Grad, od 13. do 16. maja 2011. godine, u prostorijama Računarskog fakulteta održaće se IT seminar „IT OpenDays 2011“. Odabrani učenici srednjih škola četvorogodišnjih obrazovnih profila iz Republike Srbije imaće priliku da nauče korisne stvari iz oblasti računarskih tehnologija i komunikacija. U savremenim kabinetima kojima je opremljen Računarski fakultet predavači će pokušati da na interesantan i inovativan način edukuju učesnike seminara.
Seminar je namenjen srednjoškolcima čije interesovanje doseže preko granica obrazovnog programa koji je predviđen za njih u redovnom obrazovanju.
Ciljevi seminara su promovisanje edukacije, obrazovanja i stručnog usavršavanja mladih ljudi, prezentovanje intelektualnih potencijala učesnika, učešće eminentnih stručnjaka i ostvarivanje saradnje sa institucijama, kompanijama i pojedincima.
Program seminara je koncipiran tako da pokrije kako aktuelne tako i uskostručne teme u oblasti informacionih tehnologija i komunikacija kao i teme koje se odnose na interakciju između čoveka i računara.
Predavači na seminaru su vrhunski stručnjaci mnogih društveno odgovornih institucija i kompanija koji osim akademskog poseduju i bogato praktično iskustvo. Tokom seminara očekujemo veliki broj eminentnih gostiju iz oblasti obrazovanja, kulture i javnog života.

IT OpenDays 2011

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,