Top50 Glas publike

ITAcademy: Uz najmodernije školovanje dobijate i 100 coworking sati u IT Hubovima

Sa ITAcademy stižu važne vesti za sve koji planiraju da zakorače u IT oblast i steknu veštine za neke od najplaćenijih poslova današnjice.

PCPress.rs Image

U ovoj međunarodnoj obrazovnoj ustanovi otvoren je prolećni upisni rok, pa buduće IT stručnjake koji u ovom periodu odluče da započnu školovanje očekuje značajan popust na školarinu, ali i jedinstvene pogodnosti, kakve ne pruža nijedna druga IT škola u našem regionu.

Dobijate 100 besplatnih sati u coworking HUB-ovima za razvoj freelance karijere i startup biznisa

Jedna od najznačajnijih novina na ITAcademy važna je za sve koji nakon školovanja žele da započnu uspešnu freelance karijeru ili pokrenu svoj IT startup. Zahvaljujući saradnji ITAcademy s Novom Iskrom i IT Hub-ovima, polaznici nastave u Beogradu dobijaju besplatno 100 radnih sati u ovim coworking prostorima.

Sa ITAcademy ističu da ovakav dodatak školovanju, kakav nema nijedna druga edukativna ustanova u regionu, pružaju zato što veruju da će to biti idealna prilika da polaznici u društvu rastuće IT zajednice iskoriste znanje koje su stekli na ITAcademy i upoznaju se s ljudima s kojima će moći da pokrenu zajedničke projekte i stvore nove poslovne prilike.

PCPress.rs Image

Poslednjih nekoliko godina coworking postaje sve popularniji širom sveta, pa tako i kod nas, a ovakav koncept pokazao se kao odlično rešenje za pojedince i timove koji su ranije posao radili iz kafića ili od kuće.

Coworking hub-ovi postali su moderno opremljeni poslovni prostori koji, osim najsavremenijeg okruženja i kvalitetnih sredstava za rad, omogućavaju i povezivanje s mrežom mentora i IT profesionalaca – sve ono što je potrebno za pokretanje uspešnog IT biznisa ili freelance karijere.

Jednogodišnja obuka + praksa u regionalnim IT kompanijama

Najmodernija obuka na ITAcademy priprema vas za rad na najzahtevnijim pozicijama u IT sektoru. Međutim, da biste lako došli do poslova koji istovremeno donose i odličnu zaradu, potrebno je da po završetku školovanja steknete iskustvo kroz praktičan rad u IT kompanijama. ITAcademy vam pomaže i u tome.

Nakon završenog jednogodišnjeg školovanja, ITAcademy polaznici imaju i mogućnost da obavljaju stručnu praksu u nekim od najprestižnijih IT kompanija na tržištu. Kroz Centar za razvoj karijere (CCD), ITAcademy na različite načine poslovno sarađuje s više od 300 uspešnih regionalnih kompanija.

PCPress.rs Image

Na ITAcademy možete steći prestižne IT sertifikate, i to besplatno

ITAcademy radi na najvišem nivou partnerstava s vodećim IT institucijama i kompanijama i, kao takva, jedina je institucija na Balkanu i jedna od malobrojnih u Evropi koje imaju ovlašćenja da obučavaju polaznike za sticanje međunarodnih IT sertifikata.

Cambridge, Microsoft, Zend, Autodesk, Oracle i Adobe sertifikati samo su neki od brojnih koje možete dobiti potpuno besplatno nakon školovanja, a oni će biti siguran dokaz kvaliteta stečenog znanja na ITAcademy i velika prednost pri zaposlenju.

Na vama je samo da odredite da li ćete nastavu pohađati u prostorijama ITAcademy ili preko Interneta i da od šest IT odseka izaberete onaj koji najviše odgovara vašim interesovanjima: Programiranje, Dizajn i multimedija, Administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili Razvoj mobilnih aplikacija.

Upis budućih IT stručnjaka na ITAcademy je u toku

Ako ste spremni da odvojite samo godinu dana i uložite u svoje znanje, uz podršku koju dobijate na ITAcademy, vrata ka odlično plaćenom poslu u IT-ju širom su vam otvorena.

Da saznate kako najlakše možete pokrenuti svoju IT karijeru školovanjem na ITAcademy, posetite sajt: www.it-akademija.com.

Požurite, ova specijalna ponuda važi samo za ograničen broj polaznika.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,