TrendMicro

Ivan Gabrić novi član Uprave hrvatskog Vipneta

U poslednje dve godine hrvatski Vipnet je postao jedan od ključnih igrača na hrvatskom tržištu u pružanju telekomunikacionih i ICT usluga poslovnim korisnicima. Tome je prethodilo uspostavljanje novog poslovnog područja za segment poslovnih korisnika, pokretanje novog odelenja za ICT rešenja i prodaju te uspešna akvizija Metroneta i lansiranje novog Vip Metronet Business Solutions brenda. U cilju daljeg uspešnog razvoja u ovom segmentu, u Vipnet stiže novo pojačanje – Ivan Gabrić od 20. avgusta je novi član Uprave Vipneta te glavni direktor za segment poslovnih korisnika.

PCPress.rs Image

„Uveren sam kako će Ivanovo iskustvo i stručnost doprineti jačanju Vipnetove pozicije kao idealnog partnera za digitalizaciju poslovanja, pružajući inovativna digitalna rešenja za poslovne korisnike. Veselim se zajedničkim uspesima pred nama koji će, verujem, doprineti izgradnji još boljeg i snažnijeg Vipneta“, izjavio je Jiri Dvorjančanský, predsednik Uprave Vipneta. Gabrić je svoju karijeru izgradio u poznatim kompanijama kao što su Infosistem d.d., IBM Hrvatska i Hewlett-Packard Adriatic Region, gde je u samo nekoliko godina postigao vrhunske rezultate u segmentima za poslovne korisnike i partnere i u području razvoja poslovnih IT rešenja. U vreme kad je bio predsednik Uprave Combisa, predvodio je razvoj te kompanije na poziciju najjače ICT kompanije u Hrvatskoj i kao jednu od top tri sistem integratora u regionu.

Pročitajte i:  Objavljeno šesto izdanje studije „ICT in Serbia – At a Glance, 2022“

U eri digitalne transformacije, u kojoj ICT i telekomunikacioni sektor prolaze kroz ogromne promene, ne mogu da zamislim uzbudljivije okruženje za rad. Uveren sam u dalji rast Vipneta kao ključnog igrača u pružanju telekomunikacionih i ICT usluga poslovnim korisnicima, i izuzetno mi je drago što ću se pridružiti kompaniji koja je već godinama lider u inovacijama i zadovoljstvu korisnika na hrvatskom tržištu“, prokomentarisao je Ivan Gabrić, svoju odluku da se pridruži Vipnetu. Pre dolaska u Vipnet, Ivan Gabrić je učestvovao u brojnim projektima poslovnog savetovanja za THL, ICT i telekomunikacionu industriju. Diplomirao je informatiku na zagrebačkom FER-u, i MBA Henley Business School na Univerzitetu u Readingu.

Izvor: SEEbiz

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,