VMware-vForum

Izaberi mobilni telefon kakav želiš

Za sve one koji traže dobru ponudu za novi mobilni telefon, ali je teško pronalaze u šumi svakakvih ponuda na našem tržištu, i za one koji ne mogu bez dnevne doze novosti o mobilnim tehnologijama, preporučujemo novi portal – TopMobilni.rs.

TopMobilni_Logo-rsZašto TopMobilni? Pored najveće baze mobilnih uređaja svih brendova, novi sajt donosi jedinstveni sistem koji analizira i upoređuje sve ponude mobilnih operatora i sim-free prodavaca u Srbiji.

Sada možete lako pronaći ponudu za mobilni telefon koja najviše odgovara vašim zahtevima po ceni, ali i minutima, porukama i megabajtima i tako smanjiti troškove. TopMobilni sistem može da uporedi sve standardne i nestandardne ponude tarifa na tržištu što do sada nije bilo moguće. Za one koji više vole da kupe mobilni bez ugovora, tu su
i ponude prodavaca iz cele Srbije.

Uz najbolju ponudu možete pronaći odmah i najbližu adresu uz Mobilni adresar Srbije.

TOPPored najboljih ponuda, Topmobilni.rs svakodnevno donosi poslednje vesti, kao i testove mobilnih telefona, fableta i tableta. Tu su svi najnoviji flagship modeli, ali i povoljniji uređaji dostupni kod domaćih operatera i prodavaca.

Tim koji uređuje TopMobilni.rs obećava još puno novina u narednom periodu. Proverite na www.topmobilni.rs.

 

 

Facebook komentari:
ERP 2022

Tagovi: