BIZIT 2022

Izašla nova nadogradnja za Kindle

Za sve korisnike koji žele da preurede svoju ličnu biblioteku na Kindle uređajima stižu dobre vesti. Amazon je rešio da uvede novu opciju trajnog brisanja dokumenata i knjiga.

kindle nadogradnja

Upravljanje bibliotekama do sada bio problem

Po Amazonu, preuređivanje ličnih biblioteka više neće predstavljati problem za korisnike. Po novoj nadogradnji i verziji softvera 5.12.5, moguće je trajno brisanje dokumenata i knjiga iz ličnih biblioteka. Upravljanje bibliotekama od sada više neće biti problem za korisnike Kindle uređaja, jer upravo nova funkcija unutar samog Kindlea omogućava sve ovo.

Do sada je praksa bila da stotine vesti i drugih aktivnosti jednostavno zatrpaju biblioteku koja postaje poprilično nepregledna, a bilo je moguće srediti je samo putem Amazonog veb interfejsa, iOS ili Android aplikacije. Knjige se mogu trajno obrisati iz biblioteka, ali ako ih ponovo poželite, bićete prinuđeni da ih ponovo i kupite. Iako je sve puno bagova i grešaka prilikom brisanja dokumenata, svi verni korisnici ovog e-readera pozdravljaju akciju i konačno reagovanje na dugogodišnji problem koji je iritirao većinu korisnika.

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: