BIZIT 2022

Izlazi Left 4 Dead 2 ekspanija pod nazivom The Last Stand

U još jednom neočekivanom obrtu događaja od 2020. godine, Valve nas je iznenadio masovnim ažuriranjem sadržaja za Left 4 Dead 2. Valve je ovu igru objavio sada već davne 2009. godine, ali zajednica je i dalje dovoljno aktivna da proizvede novi paket sadržaja pod nazivom The Last Stand.

izlazi nastavak za left for dead 2

Nova dostignuća, oružja i priča

U nastavku, odnosno ekspanziji originalne igre, dodata su nova dostignuća, oružja, kao i dijalog i priča. Tu je i dvadeset novih arena za preživljavanje, četiri arene za čišćenje i kampovanja zasnovana na mapi preživljavanja. DLC Last Stand dostupan je besplatno svim igračima na PC računarima, a čak i ako niste kupili Left 4 Dead 2 na Steamu, cela igra je besplatna ovog vikenda, tako da je možete igrati tokom narednih 3 dana.

Dnevnih promena sadrži preko 1,000 novih podešavanja. Ako želite da nastavite da igrate originalnu igru i novi nastavak posle nedelje, igra će biti dostupna za svega 2 dolara. Izgleda da je Valve ozbiljno rešio da signalizira Left 4 Dead zajednici da ih nije zaboravio, i da i dalje radi na sadržajima koji će ih držati aktivnim u popularnoj igri, koja traje duže od jedne decenije.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: