Top50 Glas publike

Januarski PC Press u prodaji od 29. decembra

Od srede, 29. decembra, u prodaji je PC#173.

image

U novom broju vas očekuje:

Intel Sandy Bridge

Procesor napred copyDve godine nakon promocije Nehalem-a, Intel će početkom 2011. predstaviti novu seriju procesora. Poželimo dobrodošlicu Sandy Bridge-u koji će nas, kako je već red, naterati da zamenimo i ostale komponente računara.

 

 

 

 

 

 

Kinect: Ustanite, molim

Lifestyle3 Ispred nas je nešto zbilja novo… a i mi smo ispred njega. Microsoft Kinect dodatak za Xbox posmatra korisnika i prepoznaje njegove pokrete. Za sada je to odlična osnova za igre, a uskoro možda i za upravljanje računarom.

 

 

 

 

 

 

Panasonic 3D kamera: Sam svoj Kameron

3Dcam_slant_A_High Tehnologija se često razvija brže nego njena primena, pa sasvim upotrebljivi 3D uređaji “pate” zbog manjka 3D sadržaja. Kompanija Panasonic ima vrlo pragmatičan odgovor – upotrebite kamkorder HDC-SDT750 i sami napravite svoj film!

 

 

 

 

 

Tržište na ivici

Kako je napredovalo srpsko tržište IT opreme u 2010. godini? Rast od skromnih 2% u broju prodatih računara i pad u njihovoj ukupnoj vrednosti nisu dovoljna zaloga za budućnost, čak i kad ne bi bilo poražavajuće “pretnje” o povećanju PDV-a

Pročitajte i:  Control 2 stiže za PS5, Xbox i PC

Izložba fotografija u oblaku

Volite li da prikazujete drugima svoje fotografije? Razmenjujete li ih? Verujete li svom sadašnjem sistemu za backup fotografija? Koje god od ovih pitanja da vam je zanimljivo, optimalni odgovor verovatno sadrži reč online

Pored ovih, u novom broju vas očekuju i druge vruće teme. Potražite PC Press na svojim kioscima.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , ,