Japan vs SAD: Borba titana

Dogodila se zanimljivost 30. juna ove godine, američka kompanija MegaBot optimistično je izazvala na duel superiorni Japan u robotici. Video u kojem je pdstavljeno poslednje čudo MegaBot kompanije i kojim je izazvana japanski Suidobashi Heavy Industry probudio je reakciju u gigantu, i usledio je odgovor.Tesla M8 (1)

 

Počnimo ispočetka. Japanski Suidobashi je prvi napravio metalno čudovište naoružano paintball lopticama do zuba (uz gomilu drugih komponenti). MegaBot je prihvatio izazov i napravio džinovskog robota kojim upravlja dual tim i robot je megaloman, opak i ispaljuje 160 velikih paintball lopti u minutu.

U ovoj situaciji, američka logika je vrlo jednostavna – vi imate robota, mi imamo robota – hajde da vidimo čiji je veći i bolji.

Suidomashi nije ostao ravnodušan. Vodeći se činjenicom da je Japan neprikosnoven u robotici i da na njihovu teritoriju ne treba zalaziti, prihvatili su rado izazov sa željom da ih poraze.

Iako pojedinosti nisu objavljene, niti datum odabran, radujemo se predstojaćem duelu koji će po svemu sudeći biti epski.

zjeszuj

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Nova muzika: Robot, Mocart i digitron
SBB

Tagovi: , , , , ,