Zebra

Jeftinije do kvalitetnije štampe uz OKI akcijske modele!

Bilo da su vam potrebne multifunkcionalne kancelarijske mašine ili klasičan crno-beli A4 štampač vrhunskih performansi, predlažemo da pogledate akcijsku ponudu OKI modela.

OKI B432dn je model stvoren za brzinu i maksimalnu efikasnost. Štampač koji je jednostavan za korišćenje i koji pruža napredne funkcije u standardu koje drugi štampači karakterišu kao dodatne. Karakterišu ga brzina od 40 stranica u minutu, mrežna konekcija, dupleks štampa, opcije kao što su Secure print (sa 3GB memorije), te AirPrint i Google Cloud Print za štampanje direktno sa pametnih telefona. Kvalitet otiska je na visokom nivou, a podržana rezolucija je maksimalnih 1200×1200 dpi. Za navigaciju tu su LCD ekran i navigacijski tasteri, a akcijska cena tranutno iznosi 143 evra.

Sa druge strane, napredniji model (MB492dn) sa akcijskom cenom od 280 evra nudi sličnu brzinu, ali i sijaset funkcija koje nude multifunkcionalni modeli. Prvo što upada u oči je veliki 7-inčni displej i osnova u vidu sXP platforme zasnovane na web servisima. Sa sXP moguće je uređaj integrisati sa softverima drugih proizvođača kao što su softveri za kontrolu štampe (YSoft SafeQ, PaperCut, Output Manager) ili  softverima za napredno skeniranje (Sendys Explorer, razni document management sistemi). U paketu dolazi Sendys Explorer Lite softver koji se instalira na neki server i omogućava scan workflow i OCR sa Google Tesseract engineom. Podrazumevaju se mogućnosti koje smo videli na B432dn: štampa u 1200×1200 dpi, kopiranje u 600×600 dpi, dupleks, mreža, mobilno štampanje. Ne treba zaboraviti ni ugrađeni faks sa naprednim mogućnostima: prosleđivanje primljenih faksova na mail (primljeni faksovi se ne štampaju već se prosleđuju na predefinisani mail, čime se dolazi do uštede), kao i slanje faksova kroz faks drajver (nije potrebno imati odštampani list da bi poslali faks već se faks šalje kroz faks drajver sa definisanim brojem na koji se faks šalje).

Pročitajte i:  Kako smanjiti prikrivene troškove štampe i povećati bezbednost?

MB492dn je baziran na digitalnoj LED tehnologiji što ga suštinski čini energetski efikasnijim sa funkcijama koje redukuju troškove, uključujući Eco, Quiet i Deep Sleep režime rada, plus automatsko isključivanje uređaja koje smanjuje potrošnju energije na 0,5 W kada se ne koristi.

Za dodatne informacije i ostatak bogate ponude pogledajte sajt Original grupe.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , ,