Top50 Glas publike

John Romero pravi novu pucačinu u prvom licu

John Romero, jedan od autora legendarnog Doom-a, radi na još jednoj pucačini iz prvog lica, objavljeno je na sajtu Romero Games-a. Nezavisni studio koji su osnovali Romero i njegova supruga Brenda Romero rekao je da će se udružiti sa velikim izdavačem na razvoju igre i da će koristiti potpuno novo korisničko iskustvo.

PCPress.rs Image

Unreal Engine 5 kao motor nove igre

Otkriveno je još nekoliko detalja o predstojećem naslovu, koji će biti prvi naslov iz Romero Gamesa od Brendine strateške igre 2020. Empire of Sin. Znamo da će ga pokretati Unreal Engine 5. Studio je napomenuo da regrutuje osoblje na svim nivoima da pomogne u izgradnji igre, posebno ljude sa UE5 iskustvom.

Studio sa sedištem u Galveju ne otkriva mnogo više o igri. Prošlo je samo nekoliko meseci otkako je Epic Games objavio UE5 programerima, a već smo videli niz novih, obećavajućih najava igara — mada većinu njih nećemo videti do kraja 2022. ili 2023. godine. Ljubitelji Romerovog rada će verovatno morati da ostanu strpljivi za ovaj najnoviji naslov, a nejasno je gde će imati prednost u odnosu na Sigil 2, koji je Romero Games najavio prošle godine, ali koji još uvek nema datum izlaska.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,