TrendMicro

“Kada pojednostavite poslovanje, pojednostavili ste život”

U Orlandu je danas počela konferencija SAPPHIRE NOW, godišnja konferencija kompanije SAP.

SAP SapphireNOW 2015, Orlando, USA
SAP SapphireNOW 2015, Orlando, USA

Novinari i IT stručnjaci iz celog sveta pratili su zvanično otvaranje putem livestreama ili sa jednog od zvaničnih mesta dešavanja, Orlanda i SAP-ovog predstavništva u Valdorfu, Nemačkoj, gde je i ekipa PC Pressa imala priliku da boravi.

SAPPHIRE NOW je otvorio CEO kompanije SAP, Bill McDermott, koji je na samom početku rekao da su inovacije stvorile digitalnun ekonomiju, te da svi danas živimo u svetu gde se više ne govori samo o proizvodima, nego o servisima, korišćenju tih servisa, procesima. Svi se nalazimo u procesu tranzicije ka digitalnom. Da bi se osnovne delatnosti našeg poslovanja što pre digitalizovale pomažu rešenja kao što je SAP/HANA, nova generacija softvera predstavljena u februaru ove godine.

SAP, međutim, ne pomaže samo digitalizaciju svojih korisnika, već je ovim rešenjem pokazao da se i sebe transformiše, a drugi korak u tom procesu je i novina najavljena danas – digitalna kupovina rešenja ove kompanije. Online kupujemo knjige i muziku, a sve češće se obavljaju i veće transakcije, a ta pojednostavljenost procesa u privatnom životu treba da se preslika i na poslovanje.

Male i velike organizacije od sada mogu kupovati onlajn i sa različitih uređaja korišćenjem kreditne kartice, bez komplikovanih procedura i sa samo par klikova, a kupljeno rešenje može biti u upotrebi nakon svega nekoliko sati.

“Jednostavno kao servis”, rekao je SAP CEO. “Kada pojednostavite poslovanje, pojednostavili ste život. A oni često dele iste principe”.

Detaljnije možete pronaći na zvaničnom sajtu SAP-a.

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , ,