Kako da direktno pratite predstavljanje Huawei Mate 20 telefona

Početkom naredne nedelje, 16. oktobra, će se održati predstavljanje Mate 20 serije pametnih telefona u Londonu. Očekuje se da će osim telefona biti najavljeno još štošta, te da će se među najavljenim proizvodima naći i Huawei Watch GT pametni sat.

PCPress.rs Image

Mi očekujemo najviše od Mate 20 Pro telefona, čiji deo karakteristika već znamo i sasvim je sigurno da telefon nastavlja da korača stazama svog prethodnika, Mate 10 Pro, koji se nametnuo kao uređaj koji uspostavlja standarde. Očekujemo da će Mate 20 Pro imati sistem sa tri kamere na poleđini, OLED ekran ali i Kirin 980 čipset, koji je u ovom trenutku najbrži u industriji. No, više o tome tokom i nakon same prezentacije. Ukoliko i vi želite da ispratite lansiranje nove generacije, možete to učiniti na sledećim linkovima:

Youtube: www.youtube.com/c/HuaweiMobile/live

Facebook: www.facebook.com/huaweimobile/videos/439933799870374/

Twitter: https://twitter.com/HuaweiMobile

Landing page: https://consumer.huawei.com/rs/phones/mate20-pro/

Sam događaj je zakazan za utorak, 16.10. u 14h po lokalnom‚, odnosno 15h po našem vremenu!

Naravno, PC Press će se nalaziti na licu mesta i imati prilike da odmah isproba uređaje, a očekujte i ekskluzivan intervju Kevina Hoa, prvog čoveka smartfon grupe kompanije Huawei, koji će nam govoriti o novim uređajima, ali i strategiji kompanije.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Honor 50 - Veliki povratak
SBB

Tagovi: , , , , ,