Kako da iskoristite poslovne podatke i dobijete kvalitetne izveštaje?

Živimo u informatičkoj eri, a to znači da su podaci važan deo naših života i da moramo da naučimo kako da ih najbolje iskoristimo. Kada je reč o poslovnim podacima, moramo da ih tretiramo kao temelje našeg poslovanja što nas dovodi do termina BI, odnosno Business Intelligence.

datafrustrationspressrelease1

Ne postupa se sa svim poslovnim podacima na isti način: neke moramo da sačuvamo od pogleda onih koji bi mogli da nam ugroze poslovanje, dok neke druge moramo da objavimo ili čak istaknemo. Od većine njih zavise naše poslovne odluke, pa je naš osnovni zadatak da naučimo da ih koristimo na najbolji način, i da izaberemo softver koji će nam prikazati najbolje izveštaje na osnovu inputa.

Zajedničko za sve poslovne podatke jeste to da ih moramo negde smestiti – u lokalu ili među oblacima, a u vezi s tim je i zaštita od neovlašćenog pristupa i hakera.

Kako da na najbolji način postupate sa svojim poslovnim podacima i izvučete kvalitetne izveštaje iz njih? Mnoga korisna rešenja možete da pronađete u našem specijalu na sledećem linku.

Pročitajte i:  Acer lansirao računare sa antibakteriološkom zaštitom

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , , , , , ,