Top50 Glas publike

Kako da obrišete keš memoriju na Samsung telefonu

Da biste obrisali keš aplikacije, idite na Settings > Apps, dodirnite aplikaciju, dodirnite “Storage” i dodirnite “Clear Cache”.

PCPress.rs Image

Neke probleme s telefonom možete rešiti jednostavnim brisanjem keš memorije

Da biste obrisali keš memoriju browsera, pokrenite Samsung Internet aplikaciju, idite na podešavanja i izbrišite svoje podatke pregledanja, pazeći da je označeno “Cached images and files”.

Brisanje keš memorije vašeg Samsung telefona može pomoći u rešavanju različitih problema sa aplikacijama i poboljšanju ukupnih performansi vašeg telefona. U ovom vodiču ćemo vam pokazati kako da obrišete keš Android aplikacije i browsera. Kada obrišete keš aplikacije ili browsera, ne gubite podešavanja, fajlove ili podatke za prijavu. Vaš telefon uklanja samo privremene datoteke koje kreiraju vaše aplikacije.

Brisanje keša je najbolji način za rešavanje mnogih problema u vašim aplikacijama. To je kao da resetujete aplikaciju bez gubitka važnih podataka.

Da biste obrisali keš aplikacije, pokrenite Settings na svom Samsung Galaxy telefonu. Zatim pomerite nadole i izaberite „Apps“. Izaberite aplikaciju čiji keš želite da obrišete. Na stranici aplikacije dodirnite „Storage“. U donjem desnom uglu ekrana „Storage“ dodirnite „Clear Cache“ da biste uklonili keš fajlove odabrane aplikacije.

Pročitajte i:  Galaxy Unpacked navodno je zakazan za 1. februar

Obrišite keš memoriju internet browsera na Samsung telefonu

Da biste uklonili keš memoriju u Samsung internet browseru, pokrenite Samsung Internet aplikaciju na svom telefonu. U donjem desnom uglu browsera dodirnite meni sa tri horizontalne linije. U otvorenom meniju izaberite „Settings“. Izaberite „Personal Browsing Data“. Izaberite „Delete Browsing Data“. Na stranici  “Delete Browsing Data” omogućite opciju “Cached Images and Files”. Slobodno izaberite i druge stavke sa liste. Zatim, na dnu, dodirnite „Delete Date“.

Dodirnite „Delete“ u odzivniku.

I to je to. Vaš telefon će obrisati keširani sadržaj browsera.

Izvor: Howtogeek

 

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *