Kako efikasno predvoditi i razvijati uspešne timove?, Marko Đurović, Comtrade Group | BIZIT2020

“Mejlovi su problem broj jedan kada je količina u pitanju”, izjavio je Marko Đurović, Technical Presales Specialist for Microsoft Azure kompanije Comtrade Groupna nedavno održanoj BIZIT konferenciji.

PCPress.rs Image

Marko se obratio sa bine Kluba poslanika malobrojnim prisutnim posetiocima u sali kao i online publici koja je pratila preko live strima i govorio je o tome kako efikasno predvoditi i razvijati uspešne timove. Fokus je bio na rešenjima koja omogućavaju efikasnu komunikaciju i kolaboraciju, s naglaskom na Microsoft Office-u 365, te njegovoj funkciji u optimizaciji i podizanju efikasnosti unutar preduzeća. “88% ispitanika smatra da „imati sva rešenja na jednom mestu štedi vreme“. Nemojte kaskati za promenama koje moderna tehnologija nudi”, apelovao je Marko. Celo predavanje možete pogledati u video snimku ispod.

Ukoliko vam se dopada sadržaj konferencije, pozivamo vas da nam se pridružite na zvaničnom BIZIT YouTube kanalu i zapratite nas tako što ćete pritisnuti dugme Subscribe, kako bismo sledeće godine bili još bolji i brojniji.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Digitalizacija u bankarstvu: prednost ili neophodnost?
SBB

Tagovi: ,