Top50 Glas publike

Kako isključiti preporuke za feed na Instagramu za ceo mesec

Instagram možda vraća svoj redizajn u TikTok stilu i smanjuje stalnu lavinu preporuka aplikacije, ali to neće sprečiti da se preporučeni sadržaj u potpunosti pojavi u vašem fidu. Moguće je odložiti preporuke i predložene postove sa vašeg glavnog Instagram feed-a na 30 dana. I još bolje – potrebno je samo nekoliko dodira.

PCPress.rs Image

Kako isključiti?

  • Skrolujte kroz svoj glavni Instagram feed dok ne naiđete na preporučeni post. Oni su obično praćeni objašnjenjima zašto ih vidite, kao što su „jer ste gledali kolumnu od ____“ ili „jer pratite ____“.
  • Dodirnite X u gornjem desnom uglu. Kada to uradite, videćete tekst koji potvrđuje da je određeni post sakriven. Ali nismo zadovoljni eliminacijom samo jedne preporuke. Želimo da budemo slobodni od što više njih.
  • Od navedenih opcija dodirnite odloži sve predložene postove u feed-u na 30 dana.
  • Nakon toga, pojaviće se zeleni znak za potvrdu, uz potvrdu da vaš feed neće sadržati predložene postove u narednih 30 dana.

I sa tim, sve je spremno. Imajte na umu da brisanje vašeg feed-a od predloženih postova neće sprečiti da vidite mnoge Instagramove reklame u feed-u. Ali to je zgodan način da preuzmete barem malo veće kontrole nad načinom na koji aplikacija radi za vas.

Pročitajte i:  Instagram će konačno pomoći kreatorima da shvate zašto ne uspevaju

Ne zaboravite da sada takođe možete sortirati svoj feed hronološki tako što ćete dodirnuti Instagram logo u gornjem levom uglu i izabrati Prati.

Izvor: TheVerge

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: ,