BIZIT 2022

Kako nabaviti 3D anaglifske naočari

etay_3D_Cardboard_Glasses_a U godini za nama popularnost 3D tehnologije je naglo porasla. Može se reći da je kod nas sve počelo Avatar-om (ili je on, u najmanju ruku, imao glavnu ulogu u porastu interesovanja za 3D). Zatim su krenuli i drugi filmovi, 3D televizori su počeli da pune radnje, a 3D maniji se sada priključio i PC Press. U novom, decembarskom broju našeg časopisa, pripremili smo poseban poklon za svakog čitaoca – 3D anaglifske naočari koje su neophodne da bi se u potpunosti doživeo 3D sadržaj koji smo pripremili u časopisu i na DVD-u.

Iako spadaju u kategoriju najjeftinijih, anaglifske 3D naočari se na našem tržištu veoma teško pronalaze. Ako pokušate da ih sami napravite, biće to Sizifov posao. Okvire od kartona nije teško iseći, ali kvalitetna folija kod nas ne postoji. Znamo, tražili smo. Najpre u svim štamparijama, potom su nas uputili na fotokopirnice, da bismo na kraju naočare pronašli u jednoj maloj firmi koja ih uvozi iz Engleske. Nije bilo jednostavno, ali se isplatilo.

Pošto smo se toliko namučili, rešili smo da naručimo malo veću količinu, nek’ se nađe. Zato, osim uz PC Press, 3D anaglifske naočari možete naručiti i putem našeg sajta, po ceni od samo 190 dinara, sa poštarinom.

Uživajte u trećoj dimenziji!

pcpress-anaglyph-add-hp

imagesCAFY7S2Y

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , , , , ,