BIZIT 2022

Kako naći posao – JobFair 09

JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost
JobFair 09 - Kreiraj svoju budućnost

U ponedeljak, 2. novembra, u Zgradi tehničkih fakulteta otvara se peti sajam poslova za studente i diplomce tehničko-tehnoloških fakulteta „JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!“. Skup će biti otvoren u Svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta sa početkom u 10 časova. Sajam će trajati dva dana, a ulaz je slobodan za sve posetioce.

„JobFair 09 – Kreiraj svoju budućnost!“ je najveći projekat koji organizuju studentska udruženja Best Beograd (BEST – Board of European Students of Technology) i Istek Beograd (EESTEC – Electrical Engineering STudents’ European assoCiation). Cilj projekta je da pomogne sadašnjim i budućim mladim inženjerima da se informišu, dodatno obrazuju i dođu do zaposlenja ili stručnog usavršavanja. Studentima će biti omogućeno da pre, za vreme trajanja i posle Sajma, ostave svoj CV u elektronskoj bazi, koja će biti dostavljena kompanijama-učesnicama Sajma. Tradicionalno, planiraju se brojna predavanja, tribine i treninzi, koje će držati renomirani stručnjaci iz oblasti obrazovanja, zapošljavanja i ekologije. Na taj način će svi posetioci Sajma imati mogućnost da se bolje informišu o načinu rada i planovima kompanija, ali i da čuju mnoge korisne savete koji se tiču pripreme za posao i saznaju kako se to sprovodi u praksi.

U okviru akademskog programa Sajma, u Svečanoj sali Arhitektonskog fakulteta, održaće se dve tribine i debata; u toku prvog dana tribina pod nazivom „I otpad je energija” i debata „Ekonomska kriza je prilika za zemlje u razvoju da napreduju“, a drugog dana tribina pod nazivom „Ako svet krizira, ne moraš i ti!“. Za dodatne informacije pogledajte www.jobfair.rs.

Facebook komentari:
SBB

Dejan Ristanović

www.dejanristanovic.com