BIZIT 2022

Kako povećati produktivnost pomoću AOC prenosnih USB-C monitora

Specijalista za monitore AOC predstavio je jednostavno rešenje za povećanje produktivnosti –  novi prenosni USB-C monitor AOC I1601FWUX. Ovaj monitor u veličini od 15.6 inča ima i sklopivu futrolu (zaštitu za ekran) koja može služiti kao stalak koji omogućuje korišćenje monitora u portretnom ili pejzažnom načinu rada. USB-C predstavlja signal i priključak za napajanje u jednom, zbog čega ovaj multi-monitor korisnici mogu koristiti gde god se nalaze, bez stvaranja nereda mnoštvom kablova i konektora. AOC I1601FWUX monitor služi kao dodatni ekran za prenosne računare, a idealan je i za korišćenje na nekom poslovnom ili privatnom putovanju.

PCPress.rs Image

Dok je rad na prenosnim računarima postao prevladavajući način rada među korisnicima koji često putuju, ekrani na kojima rade ne nude istu mogućnost produktivnosti kao rad na kancelarijskim računarima. Današnji prenosni računari imaju ekrane veličine 15.6 ili najviše 17 inča, dok su ultrabook laptop računari opremljeni čak i manjim ekranima.

Zbog toga može biti zaista teško istovremeno na ekranu imati otvorene, na primer, proračunsku tabelu i mailove. Upravo u takvim situacijama je AOC I1601FWUX prenosni monitor s USB-C portom idealno rešenje. Full HD, 15.6 inčni IPS ekran proširuje vidno polje za korisnike i omogućuje stvaranje dodatnog prostora za rad. Dva monitora na kojima se radi istovremeno štede vreme i energiju uložene u konstantno otvaranje i zatvaranje te prebacivanje između otvorenih prozora. Ovaj prenosni monitor odlično funkcioniše i u kancelarijskom okruženju, a zahvaljujući USB-C portu, vrlo jednostavno se može poneti na teren, bez velikih i teških adaptera i mnogo kablova.

Pročitajte i:  Samsung Electronics predstavio Odyssey Neo G7 i G8 monitore

Takođe, AOC I1601FWUX monitor biće zanimljiv i studentima jer će im pružiti dodatne mogućnosti, poput jednostavnijih priprema i držanja prezentacija u prostorima gde nema projektora. Ovaj monitor se može jednostavno dodati drugom studentu ili se okrenuti prema grupi studenata za vreme trajanja prezentacije.

AOC I1601FWUX monitor za bolju produktivnost

Odličan primer povećane produktivnosti uz korišćenje AOC-ovog prenosnog monitora dolazi iz DZH Phillipsa, 18. najveće kompanije za računovodstvo i savetovanje u Zalivskom području San Franciska. To je područje poznato po imućnim klijentima koji zahtevaju složene računovodstvene i revizijske usluge. Stručnjaci za računovodstvo iz DZH Phillipsa vrlo često rade s klijentima na rešavanju njihovih kritičnih finansijskih poteškoća, na način da ih posećuju u njihovim poslovnim prostorima ili provode njihove finansijske analize na terenu. U DZH Phillipsu su vrlo brzo zaključili da im je nedostatak multi-monitora na sastancima izvan njihovih kancelarija bio veliki teret. Uprkos najnovijim prenosnim uređajima, prostran monitor bio je ono što im je nedostajalo. Uporedba i provera pravnih i finansijskih dokumenata, analiza proračunskih tablela ili izrada finansijskih izveštaja, bile su prilično teške za ostvarenje uz samo jedan monitor na kojem su mogli da rade.

Pročitajte i:  Predstavljen Samsung Odyssey OLED G8 monitor za igre

PCPress.rs Image

Na predlog njihovog IT odeljenja, DZH Phillips je opremio sve zaposlene upravo AOC prenosnim monitorima. AOC I1601FWUX monitor ima 15.6 inčni IPS širokougaoni ekran sa živopisnim bojama i širokim uglovima gledanja, Full HD (1920 x 1080 piksela) rezoluciju, automatsko naginjanje u stranu za postavljanje u uspravan ili vodoravan položaj i brzi USB-C priključak koji istovremeno služi za konekciju signala monitora i napajanje. Cena monitora AOC I1601FWUX je 27.009,00 dinara (bez PDV-a).

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , ,