BIZIT Seminar

Kako privući veći broj pratilaca na Instagramu?

Ukoliko hoćete da privučete veliki broj pratilaca na Instagramu važno je imati dobru temu i da ne postujete slike bez ikakve povezanosti. Morate konstantno postovati o istoj temi, interesu, hobiju ili lokaciji, što će korisnike ohrabriti da pritisnu follow dugme.

PCPress.rs Image

Mnogi od nas samo na kratko preletimo preko profila na društvenim mrežama, tako da vaš Instagram mora da sumira jednom rečju ono što vaš profil promoviše. Pa čak i ključna reč u korisničkom imenu vašeg Instagrama mogla bi da vam pomogne da se pojavite kao rezultat nečije pretrage.

PCPress.rs Image

Osim vašeg korisničkog imena bitno je koristiti hashtag-ove koji su popularni i novi. S obzirom na to da postoji opcija za automatsko popunjavanje, dovoljno je da samo ukucate ključnu reč da vidite šta su drugi postovali. Uvek treba postovati hashtag-ove o onome o čemu se govori u vašem postu. Sledeće, bitno je da tagujete druge naloge, mada nas Instagram upozorava da nalog koji tagujete mora biti u neku ruku autentičan. Osim toga možete tagovati neku lokaciju gde ste bili sa nekom osobom ili osobama sa kojima ste na fotografiji.

Pročitajte i:  Facebook i Instagram će ograničiti targetiranje tinejdžera u oglasima bazirano na rodu

Još jedna stavka koju treba da iskoristite ako hoćete da povećate broj followera, a vrlo je jednostavna je: follow, like i comment.

Izvor: The Telegraph

Facebook komentari:
eFakture

Tagovi: , , ,