Kako zaštiti poslovanje modernog preduzeća i privilegovanih naloga

Thycotic je vodeći provajder rešenja za upravljanje privilegovanim nalozima na nivou preduzeća. Jednostavnost, nezavisnost od drugih bezbednosnih rešenja, kao i vrlo lako integrisanje u već složene poslovne sisteme kompanija, ogleda se u postavljanju prioriteta kao što su produktivnost, fleksibilnost i kontrola.

PCPress.rs Image

Thycotic takođe štiti kompanije od cyber napada razvijanjem inovativnih tehnologija koje osiguravaju privilegovane naloge u savremenom preduzeću. Kad se cyber napadi već dogode, najčešće se postavljaju sledeća pitanja:

  • Šta je privilegovani nalog?
  • Ko ima privilegovane naloge u kompaniji?
  • Da li postoji evidencija privilegovanih naloga?
  • Koliko privilegovanih naloga postoji u okruženju?
  • Ko koristi i kako se koriste privilegovani nalozi?

Privilegovani nalozi predstavljaju glavnu metu cyber napadača i mogu omogućiti ulazak u čitavu računarsku mrežu ako nisu pravilno obezbeđeni. Thycotic je korišćenjem najsavremenijih tehnologija razvio proizvode koji mogu da pruže sve neophodne informacije o privilegovanim nalozima kompanije na jednom mestu.

Thycotic Secret Server je enterprise PAM rešenje koje omogućava end‑to‑end kontrolu nad infrastrukturom, čuva povlašćene kredencijale u centralizovanom sefu i otkriva servisne, aplikacione i administratorske privilegovane naloge. Takođe, omogućava rotiranje lozinki nakon sesija s maksimalnom kompleksnošću istih, kao i nameštanje radnog procesa za automatsko prosleđivanje kredencijala u sesije, tako da i sam korisnik privilegovanog naloga nikada ne zna samu lozinku. Secret server omogućava potpuni uvid u korišćenje privilegovanih naloga i njihovo korišćenje.

Pročitajte i:  Zebra Systems: Sajber kriminal u 2021. fokusiran je na mala i srednje velika preduzeća

PCPress.rs Image

Thycotic Privilege Manager je proizvod koji se bavi otkrivanjem i upravljanjem privilegovanih naloga na radnim stanicama, daje mogućnost pravljenja crnih i belih lista, aplikacija i procesa kojima treba verovati, omogućava upravljanje i otklanjanje lokalnih administratorskih prava, kao i automatizaciju pristupa aplikacijama.

Thycotic Privilege Behavior Analytics je zapravo napredna analitika i mašinsko učenje koji se integrišu s vašim privilegovanim rešenjem za upravljanje i kontrolu pristupa, automatski identifikuje i analizira sumnjiva ponašanja koja ukazuju na zloupotrebu privilegovanih naloga.

PCPress.rs Image

Rešenja koja nudi Thycotic postaju nezaobilazni alati za poslovanje koje bi svaka kompanija trebalo da ima u svom poslovnom okruženju. Čuvanjem podataka svojih privilegovanih naloga, čuvate i svoje poslovanje. Testirajte Thycotic rešenja potpuno besplatno na www.thycotic.com.

Korisna adresa: alef.rs

Facebook komentari:

Tagovi: , , ,