TrendMicro

Kamera Galaxy S11 sa novim senzorom pretvoriće noć u dan

Samo mali deo onoga što smo čuli o Galaxy S11 telefonu uključuje neverovatnu rezoluciju kao i optičke i hibridne nivoe zoom-a, dodatni time-of-flight senzor. Ako je verovati glasinama Samsungov S11 bi trebalo da krasi druga generacija Samsungovog senzora od 108MP koji će verovatno biti korišćen za glavnu kameru.

PCPress.rs Image

Više piksela ne daju sami po sebi bolju sliku, ali doprinose većoj rezoluciji i oštrini fotografije, a sa Samsungovim senzorom od 108MP sa Tetracell tehnologijom dolazi i unapređenje performanse rada u slabijem osvetljenju, vernije prikazane boje, bolji auto fokus i pojačanu HDR fotografiju blizu onoga kako vidi ljudsko oko. Makar tako tvrdi Samsung.

Prvi deo koji govori o boljim mogućnostima za fotografisanje i snimanje pri slabom svetlu posebno je zaparao uši stručnoj javnosti na internetu, jer upravo u tom segmentu telefoni najviše podbace. Sada sa velikom rezolucijom južnokorejski gigant se nada da će moći da to nadomesti. Tu tehnologiju zovu Bright Night Senzor.

Uz to i Space Zoom za koji se navodi da bi S11 mogao da ima 10x optički zoom i 100x hibridni zoom, ovaj uređaj iako tek najavljen ozbiljno pretenduje na mesto najboljeg kamera telefona 2020. godine.

Izvor: phonearena

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , , , ,