Kamera Toshiba Camileo X-Sports – napravljena da traje

 • Objektiv ultraširokog ugla i ugrađeni LCD ekran od 2 inča čine slikanje i snimanje detalja još jednostavnijim.
 • Uključuje futrolu od brušenog materijala koja je otporna na vodu do dubine od 60 m i daljinski upravljač u obliku narukvice za lakše baratanje
 • Dodaci za montažu omogućavaju korisnicima da kameru postave na razne načine i koriste je u raznim sportovima

CamileoToshiba Evropa GmbH je predstavila novu sportsku kameru Camileo X-Sports sa ugrađenim LCD displejem of 5,08cm (2,0 inča). Napravljena za snimanje događaja prepunih akcije, savršeno odgovara različitim profilima korisnika – bez obzira na to da li korisnik snima omiljeni koncert, porodicu na zajedničkom odmoru, sportske događaje ili ekstremne avanture.

Zaštita od vode, snega i potresa

Camileo X-Sports dostupna je sa izdržljivom futrolom otpornom na vodu do dubine od 60 metara, tako da korisnik njom lako može da upravlja, bez obzira da li vozi bicikl, pliva, skija ili se bavi snoubordingom – bez brige da će doći do oštećenja usled vode. Bez vodootporne futrole, Camileo X-Sports je otporan na pad sa visine do 1,5 metara tako da ne ograničava korisnike koji uživaju u sportovima ili aktivnostima gde oprema za slikanje i snimanje lako može da se obori ili ispusti.

Hands-free daljinski upravljač

Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

Sa daljinskim upravljačem koji se nosi kao narukvica, korisnici mogu da kontrolišu akciju bez potrebe da drže kameru ili sklone pogled sa piste, talasa ili ivice stene. LED interfejs daljinskog upravljača potvrđuje status Camileo X-Sports kamkordera kroz niz jednostavnih kombinacija svetla i omogućava korisnicima da u trenutku prebacuju foto režim rada u video i obrnuto. Otporan na vodu dubine do tri metra, otporan na potrese do 1,5 metara i sa trajanjem baterije od 5 sati, ovaj robusni i jednostavni daljinski upravljač uvek je na ruci i spreman za akciju

Širok asortiman odgovarajuče dodatne opreme

Camileo X-Sports je pristupačan kamkorder za snimanje akcionih scena koji nudi dodatnu vrednost, uz širok asortiman dodatne opreme koja omogućava korisnicima da Camileo X-Sports lako povezuju sa drugom opremom. Zahvaljujući ravnoj kopči i samolepljivim držačima, može da se nakači na kacigu ili dasku za surfovanje za savršene snimke tokom vožnje snouborda, bicikla ili jahanja na talasima. Alternativno, može da se ušrafi direktno na zadnji deo ili sa strane bicikla za nesmetano snimanje. Camileo X-Sports kamkorder otporan na potrese takođe može da se koristi sa stalkom bez vodootporne futrole radi dodatne fleksibilnosti i profesionalnih rezultata slikanja ili snimanja. Opciona dodatna oprema takođe uključuje traku za pričvršćivanje na grudima ili glavi.

Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

Bežični prenos fotografija i video materijala

Camileo X-Sports ima Wi-Fi opciju i kada se koristi sa Toshibinom , Wi-Fi Connect aplikacijom, omogućava korisnicima da upravljaju kamkorderom sa svog smart telefona ili tablet računara. Uz pronalaženje najboljeg ugla za snimanje, ova aplikacija takođe nudi opciju zumiranja predmeta, emitovanje sadržaja i podešavanje uslova okruženja radi veće fleksibilnosti, kao i brz i jednostavan pristup pri razmeni akcionih video materijala i fotografija sa prijateljima na društvenim mrežama – uključujući Facebook i YouTube.

Snimite svaki detalj akcije

Camileo X-Sports ima sočivo za ultra široki ugao snimanja, a zahvaljujući Full HD 1080p rezoluciji do 60 frejmova u sekundi i 12 Mp CMOS senzoru visokih performansi, svaki detalj na ugrađenom LCD ekranuod 5,08 cm (2 inča) vrlo je jasan i precizan. Korisnici mogu da biraju da li će fotografisati, snimati, ili i jedno i drugo istovremeno – fotografije mogu da se prave u nizu, po potrebi ili u određenim vremenskim intervalima, dok se akcione scene mogu snimati kao luping video materijal.

Opcija Electronic Image Stabiliser pomaže da se stabilizuje slika u pokretu, dok je elegantan a robustan dizajn spreman za svaki izazov. Sa mikro-SD, mini-HDMI i mikro-USB-om, korisnici k+mogu da gledaju i prenose uskladišteni sadržaj, kao i da ga dele na većem ekranu povezivanjem na HD TV.

Pročitajte i:  Nedostatak konzola aktuelne generacije mogao bi da potraje do 2023. godine

Camileo X-Sports kamkorder će biti dostupan u Evropi u četvrtom kvartalu 2013. godine.

Toshiba Camileo X-Sports kamkorder:

 • Full HD rezolucija do to 1920 x 1080 (60 fps)
 • 12 Mp CMOS Sensor
 • ugrađen LCD ekran od 5,08 cm (2 inča)
 • 10x digital zum
 • objektiv sa ultraširokim uglom
 • elektronski stabilizer slike
 • konekcija: Micro-USB i Mini-HDMI
 • Micro-SDM/SDHC/SDXC ulaz za karticu do 64GB
 • WiFi 802.11 b/g/n konekcija preko ,WiFi Connect’ aplikacije
 • Dodatne karakteristike: fotografisanje u nizu, određenom vremenskom intervalu, istovremeno fotografisanje i snimanje video materijala, kontinulano fotografisanje, naopačke, merač daljine, luping video, merač vremena, datum
 • dimenzije: 73 x 49.5 x 29,5mm
 • težina: 94g (sa baterijom)
 • boja: crna
 • dodatna oprema:

– vodootporna futrola (do 60 metara dubine), daljinski upravljač u obliku narukvice, ravna kopča za kačenje, ravni samolepljivi držači, zaobljeni samolepljivi držači, kačenje sa strane, kačenje na bicikl, kačenje na kacigu, kačenje na dasku za surfanje, stalak

 • opciona dodatna oprema:

– dugačka kopča za kačenje, traka za kačenje na glavu, traka za kačenje na grudi


Izvor: Toshiba

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook komentari:

Tagovi: , ,