ePlaneta

Kampanja “Kad voziš, parkiraj telefon” nastavljena u Požarevcu

Kampanja „Kada voziš, parkiraj telefon!“ kompanije Telekom Srbija nastavljena je predavanjem za učenike Srednje politehničke škole i Gimnazije u Požarevcu o odgovornoj upotrebi mobilnih telefona tokom vožnje. Cilj predavanja je da što više učenika i mladih vozača spozna koliko je nebezbedno koristiti mobilni telefon tokom vožnje.

Ivana Filipovic, Telekom Srbija,_Damir Okanovic, Komitet za bezbednost saobracaja, Branislav Toncic, Uprava_saobracajne policije MUP1Ova kampanja ima za cilj podizanje svesti vozača o opasnostima neodgovorne upotrebe mobilnog telefona tokom vožnje kao i povećanje nivoa bezbednosti saobraćaja na putevima, a realizuje je Telekom Srbija u saradnji sa Upravom saobraćajne policije MUP-a Srbije i Srpskim komitetom za bezbednost saobraćaja.

„Smatramo da će u direktnom kontaktu sa mladima poruka o odgovornoj upotrebi mobilnog telefona u vožnji biti jasno preneta kao i da će oni sami ubuduće biti promoteri ove kampanje. Verujemo da je veoma važno da mladi vozači na vreme formiraju ispravne navike koje će doprineti kako njihovoj bezbednosti tako i bezbednosti ostalih učesnika u saobraćaju. Sigurni smo da je to bolji put, nego da se kasnije trudimo da loše navike ispravljamo. Telekom Srbija je, sa svojim partnerima, organizovao predavanja u Beogradu, Novom Sadu i u Požarevcu, a u narednom periodu organizovaćemo predavanja i u drugim gradovima Srbije“, izjavila je Ivana Filipović iz Telekoma Srbija.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,