Kaspersky Lab na sajmu IFA 2013

Pametna rešenja bezbednosti za računare i potrošačku elektroniku

kaspersky-logoKaspersky Lab učestvuje na sajmu IFA, vodećem sajmu potrošačke elektronike i kućnih aparata koji se održava od 6. do 11. septembra. Kaspersky Lab predstavlja pametna rešenja bezbednosti kako bi se zaštitili digitalni identiteti korisnika i njihove kućne mreže. Dodatne informacije o učešću kompanije Kaspersky Lab mogu se naći na stranici http://www.kaspersky-ifa.de/.

U sklopu teme “Zaštitite svoj digitalni identitet”, Kaspersky Lab će predstaviti najnoviju verziju svoje bezbednosne ponude, Kaspersky Internet Security 2014. Ovo rešenje nudi zaštitu u realnom vremenu protiv svih internet pretnji – bilo da se javljaju tokom surfovnja, kupovine, korišćenja bankarskih usluga ili društvenih mreža na internetu. Korisnici mogu saznti i više o novim bezbednosnim proizvodima na drugim platformama kao što je Kaspersky Internet Security za Android, i Kaspersky Internet Security za Mac računare. Kaspersky Lab će se pridružiti mStore prodavnici, jednoj od najvećih nemčkih Aplle Premium zastupnika, kako bi prezentovala najnovija rešenja za Mac računare.

Više načina zaštite

Smartphone telefoni, tableti, PC, Mac ili smart TV: današnji korisnici se suočavaju sa opasnostima na mreži na raznim uređajima i platformama. Digitalni identiteti idu dalje od Facebook profila i mogu se naći na brojnim drugim kanalima i platformama. Sve češće može im se pristupiti preko smart telefona i TV aplikacija. Eksperti kompanije Kaspersky Lab mogu odgovoriti na sva pitanja koja se tiču bezbednosnih pretnji u sve kompleksnijem korisničkom okruženju, i ponuditi savet kako zaštititi svoj digitalni identitet.

Lični savet o bezbednosnim temama na štandu 

Posetioci su pozvani da posete Kaspersky Lab štand (hala 17, štand 123) kako bi saznali više o krađama identiteta i manipulaciji identitetom u interaktivnoj demonstraciji uživo. Stručnjaci kompanije Kaspersky Lab biće dostupni za pojedinčno savetovanje tokom sesije “Sretnite eksperta”. Kao deo inicijative “škola na IFA sajmu” eksperti iz kompanija mStore i Kaspersky Lab će savetovati polaznike o bezbednosti smart telefona, raspravljati o iskustvima i aktivnostima koja osiguravaju bezbednost smart telefona (od 9. do 11 septembra, od 12.15 do 1.00 pm) Oni više zainteresovani su pozvani da posete salu 7.2A, štand 102f, gde mogu testirati svoju bezbednost u odnosu na viruse, trojance i crve u igri “Strike the Virus”.

 

Izvor: Kaspersky Lab

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: ,