BIZIT 2022

Kaspersky lider u oblasti endpoint rešenja

U najnovijoj analizi kompanije MarketScape analizi kompanije IDC koja pokriva zapadnoevropsko tržište endpoint sigurnosnih rešenja za 2012. godinu kompanija Kaspersky Lab proglašena je liderom, saopšteno je iz ove kompanije.

kaspersky-logoKao najsnažnije strane Kaspersky Lab, izdvojeni su snažan fokus na endpoint sigurnosnijm rešenjima, visoko razvijene mogućnosti podešavanja, stalna podrška za sve vrste endpoint uređaja, visoko specijalizovana organizacija i niz mogućnosti za kontrolu i enkripciju podataka.

„Kompanija Kaspersky Lab je tokom prošle decenije doživela značajan rast kako na tržištu malih i srednjih, tako i velikih preduzeća, predstavljajući niz ciljanih endpoint sigurnosnih rešenja. Kompanija Kapsersky Lab nastavlja da se fokusira na organski rast i inovacije, što je velika razlika u odnosu na strategije akvizicije i spajanja koje iniciraju drugi pružaoci sigurnosnih rešenja.

Poslednja verzija KESB platforme (Kaspersky Endpoint Security for Business) pokazuje sposobnost kompanije da razvije rešenja zasnovana na potrebama korisnika, a da istovremeno vodi računa o izazovima angažovanja sredstava, upravljanja i troškovne kompleksnosti koji su tipični za proizvode ove kategorije”, navodi se u izveštaju IDC-a.

Facebook komentari:
Pročitajte i:  Opasne ekstenzije u pregledačima ugrozile milione
SBB

Tagovi: ,