N Central domination

Kaspersky otvara kancelariju za jugoistočnu Evropu

Kaspersky LabKaspersky Lab, proizvođač bezbednosnih softvera i najveća kompanija koja se bavi proizvodnjom antivirus programa u Evropi, najavila je zvanično otvaranje kancelarije za jugoistočnu Evropu. Sedište kancelarije biće u Ljubljani i ona će biti odgovorna za celu jugoistočnu Evropu – Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju, Albaniju, Grčku i Kipar.

„S ponosom najavljujem zvanično otvaranje Kasperky Lab kancelarije u regionu jugoistočne Evrope, i verujem da će to ojačati i uvećati naš udeo na tržištu u svim segmentima. Otvaranjem ovog predstavništva, još više ćemo se približiti našim kupcima i klijentima, dok će nam naša mreža partnera pomoći da značajno ojačamo prisustvo kompanije Kaspersky Lab u korporativnom i potrošačkom segmentu i segmentu malih i srednjih preduzeća, širom regiona. Samim tim, sigurni smo da ćemo uspeti da ostvarimo svoj strateški cilj i postanemo vodeći antivirus proizvođač u jugoistočnoj Evropi u naredne tri godine“, izjavio je Andrej Slobodyanik, direktor kompanije „Kasperski Lab istočna Evropa“.

„Imamo širok spektar proizvoda kako za potrošače, tako i za poslovne kupce. Naime, predstavili smo proizvode kao što su Kaspersky Anti-Virus 2012, Kaspersky Internet Security 2012, Kaspersky ONE i Kaspersky PURE. Prošle jeseni smo takođe predstavili svoja najnovija rešenja za preduzeća, Kaspersky Endpoint Security 8 i Kaspersky Security Center, a nedavno i tehnološku inovaciju Kaspersky Security for Virtualization. Virtuelnim IT infrastrukturama ovo pruža centralizovanu zaštitu od štetnih softvera. Od sada je Kaspersky Lab u mogućnosti da svojim kupcima u jugoistočnoj Evropi ponudi jedinstvenu, objedinjenu upravljačku i bezbednosnu platformu za celo njihovo virtuelno, fizičko i mobilno okruženje,” dodao je Slobodyanik.

Novu kancelariju će voditi Dragan Martinovič i on će direktno izveštavati Andreja Slobodianika, direktora „Kasperski Lab istočna Evropa" u Kijevu. Dragan je izjavio: „Slušali smo zahteve naših potrošača i partnera i sledeći logičan korak je bilo pojavljivanje u regionu jugoistočne Evrope. Zadaci nove kancelarije obuhvataju jačanje i promociju našeg brenda u regionu, kao i koordinaciju aktivnosti naših partnera širom jugoistočne Evrope.

Na ovaj način ćemo takođe biti u prilici da se približimo svakom od naših poslovnih partnera kako bismo im obezbedili podršku koja je zaštitni znak naše kompanije.“

Kompanija Kaspersky Lab stavlja akcenat na saradnju sa akademskom zajednicom putem obrazovnog programa Kaspersky Academy. Postoji mnogo godišnjih naučnih projekata na globalnom nivou unutar programa Kaspersky Academy, kao što je međunarodna studentska konferencija „IT bezbednost za narednu generaciju" koja okuplja studente, stručnjake, naučnike i istraživače iz celog sveta u kolaborativnom okruženju kako bi držali prezentacije i diskutovali o temama u vezi sa sajber kriminalom. U ponedeljak, 14. maja, viši analitičar za štetne softvere Dejvid Em, održao je prezentaciju studentima na Elektrotehničkom fakultetu u Beogradu.

Izvor: Kaspersky Lab

Facebook komentari:
eFakture