BIZIT Seminar

Kaspersky predstavio bezbednosno rešenje za mala preduzeća

Kaspersky Lab je predstavio novi Kaspersky Small Office Security – bezbednosno rešenje namenjeno preduzećima sa manje od 25 zaposlenih.

IMG_1009_LRPrema procenama IDC, postoji više od 75 miliona preduzeća širom sveta koja posluju sa manje od 10 zaposlenih.

Kaspersky Small Office Security je dizajniran tako da odgovara isključivo potrebama malih preduzeća, kombinujući zaštitu od sajber kriminala sa onim što malim preduzećima treba da bi opstala u globalnoj ekonomiji. Kaspersky Small Office Security je veoma lak i jednostavan za instaliranje i korišćenje.

Kaspersky Small Office Security podržava do 25 licenci po preduzeću, što obuhvata PC licence (sve od Windows XP do Windows 8), fajl servere i Androd smart telefone i tablete. Svaka korisnička licenca obuhvata zaštitu jednog računara i jednog mobilnog uređaja, tako da preduzeća koja kupe zaštitu za 10 zaposlenih mogu da zaštite 10 kompjutera i 10 mobilnih uređaja. Podržava i popularne Windows fajl servere, kao što su Windows Server 2008 R2; Small Business Server 2011 Essentials/Standard; i Windows Server 2012 Foundation/Essentials/Standard. Kaspersky Lab će obuhvatiti i podršku za Windows 8.1 i Windows Server 2012 R2 kasnije u četvrtom tromesečju 2013.

Pročitajte i:  Mnogi milenijalci su zabrinuti da im hakeri ugrožavaju domove

Kaspersky Small Office Security je dostupan za kupovinu u podavnicama računarske opreme i u Kaspersky Lab e-prodavnici, a dostupan je i kod lokalnih, autorizovanih Kaspersky Lab distributera.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,