TrendMicro

Kerbal Space Program 2 stiže 24. februara

Private Division je otkrio da će nastavak Kerbal Space Program 2 igre o konstrukciji raketa biti dostupan 24. februara kao izdanje za rani pristup preko Steam-a, Epic Games Store-a i drugih online prodavnica. Novi naslov uključuje mnoštvo ažuriranja sadržaja i funkcija.

Kerbal Space Program 2 stiže 24. februara

Kerbal Space Program 2 pojednostavljen za igru

KSP2 uključuje potpuno obnovljenu montažu vozila i interfejse za letenje koji su, prema rečima programera, pogodniji za početnike, a da pritom ne umanjuju izazov. Bez obzira na nivo vaše veštine, obim će biti mnogo veći. Prvobitno izdanje će uključivati nova okruženja sa detaljnijom atmosferom i terenom, kao i novu tehnologiju svemirskih letova sa prilagodljivim delovima. Kasnije ćete videti mnogo više.

KSP2 će konačno dodati međuzvezdano putovanje, a možete graditi kolonije sa staništima i svemirskim stanicama. Multiplayer je takođe na mapi puta za prijatelje koji žele ili da sarađuju u istraživanju svemira ili da jedni drugima unaprede dostignuća. Nova igra će biti dostupna samo na računarima tokom ranog pristupa, i nije sigurno kada će gotovo izdanje biti spremno.

Izvor: Engadget

Facebook komentari:
SBB

Tagovi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *