BIZIT Seminar

Kids Activity Report: Netflix i nova alatka za roditelje

Netflix objavljuje novu alatku za roditelje, a u pitanju je funkcija koja bi trebalo da im pomogne u razumevanju onoga što njihova deca gledaju.

PCPress.rs Image

Radi se o Kids Activity Report koji, između ostalog, nudi i podatke o tome šta deca najradije gledaju, koji su i omiljeni junaci, kao i preporuke za nove programe, a na osnovu onoga što se najmlađim gledaocima prethodno dopalo. Oni koji imaju aktivirane dečije naloge uskoro bi trebalo da dobiju obaveštenje o novoj funkciji, da bi nakon toga izveštaje o programima dobijali svakog dana. Sa grafikonima će stizati i „šala dana“, bojanka sa nekim od Netflix junaka, te pitalice koje mogu da zabave decu koja su zbog pandemije zarobljena u kući.

PCPress.rs Image

Iz kompanije kažu da bi nova alatka roditeljima trebalo da pomogne da lakše proveravaju ono što deca gledaju, čak iako programe nisu gledali. Netflix nalozi za decu su namenjeni najmlađima, dok se tinejdžerima obično veruje kada je izbor programa u pitanju. Netflix poručuje da bi starija deca, koja su nezadovoljna alatkom koja prati njohove gledalačke navike, o tome trebalo da razgovaraju sa roditeljima.

Pročitajte i:  Samsung troši polovinu memorije Galaxy S23 čim ga uključite, novog, iz kutije

Izvor: The Verge

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,