BIZIT 2022

Kingston DCP1000 za najzahtevnije korisnike

Jedna od oblasti koja će imati najviše koristi od rešenja kao što je DCP1000, Kingston-ov PCIe NVMe SSD, je medijska industrija i industrija zabave. Pošto televizija i filmska industrija prelaze sa 4K videa na 8K video materijale, uređaji kao što je DCP1000 su neophodni kao deo sveobuhvatnog rešenja da bi se mogli snimiti, obraditi i reprodukovati snimci tako visoke rezolucije. DCP1000 je nedavno prikazan na Siggraph 2017 i VMworld 2017 skupovima u Americi gde je renderovao 8K video snimak sa efektima. U saradnji sa kompanijom NVIDIA, Kingston DCP1000 je uparen sa moćnom NVIDIA Quadro P6000 grafikom kako bi renderovao sirov 8K snimak u realnom vremenu pri 25 frejmova u sekundi u Adobe Premier Pro koristeći Mercury Playback Engine.

PCPress.rs Image

DCP1000 je uređaj visokih performansi i među najbržim SSD-ovima na svetu. Uređaj omogućava organizacijama da skaliraju potrebe za memorijskim skladišnim kapacitetima i povećaju perfomanse. Dizajniran je za servere u velikm korporacijama i namenjen je virtuelizaciji, Cloud computing-u, za HPC, web hosting kompanije, data centre, hyperscale korisnike i organizacije iz medija i zabave.

DCP1000 integriše 4 fizička SSD-a postavljena na jedinstveni uređaj koji se na host serveru očitavaju kao četiri nezavisna uređaja. Ovo omogućava brzo skaliranje SSD-a i ekstremne sekvencijalne brzine i IOPS performanse. Ovo rešenje kroz Gen 3.0 x8 PCIe konekciju nudi brzine od skoro 7000 MB/s čitanja u pisanja i do 1 milion IOPS-a. Dostupan je u kapacitetima od 800 GB, 1.6 TB i  3.2 TB. DCP1000 je dostupan u USA i na EMEA tržištu kroz projekte.

Kingston je i jedan od silver partnera ovogodišnje konferencije BIZIT pod nazivom “Prirodno digitalno”, koja će se održati 1. i 2. novembra 2017. godine, u Klubu poslanika, u Tolstojevoj 2, u Beogradu. Nakon tri godine postojanja BIZIT je, među IT stručnjacima i poslovnim ljudima, prepoznat kao centralni poslovno-informatički događaj u regionu, a koji je prošle godine okupio preko 500 učesnika. Kao najznačajniji i najposećeniji skup ovog tipa, BIZIT će i 2017. godine okupiti najznačajnije stručnjake iz oblasti primene savremenih poslovnih ICT rešenja.

Facebook komentari:
SBB

Tagovi: , ,